ARG!!

Vad har man för rättigheter egentligen?
Nu är jag lagom irriterad och arg. Jag var på besök på akademikliniken i Malmö igår där jag förminskade mina bröst för 2,5 år sedan.
Jag har varit jättenöjd med bröstens storlek och ärren var jag beredd på. Men jag var INTE beredd på att Paolo (kirurgen) skulle sätta mina bröstvårtor alldeles för högt upp!
Vårtgården syns ovanför BH-kanten oavsett vilken BH jag köper.

Igår fick jag träffa en annan kirurg eftersom Paolo bara jobbar i Sthlm nu. Hon tyckte inte alls det var något fel trots att det syntes tydligt att jag inte kan röra mig utan att vårtgården sticker upp ovanför BH/tröjkanten. Hon var otroligt oprofessionell i sitt bemötande och skyllde på min graviditet och sa ordagrant "Du kan icke gå och bli gravid".
Hon dumförklarade mig och blev arg för att jag blev gravid efter operationen. Trots att jag förklarade att mina bröst knappt förändrats av graviditeten och att bröstvårtorna satt lika högt upp innan graviditeten efter operationen.

Hon pratade om att så många tjejer kommer varje dag och vill ha perfekta bröst och många kommer med dumma reklamationer och vill opereras igen efter 3 år. Jag förstog ganska snabbt att hon inte alls lyssnade på den egentliga anledningen till varför jag var där och att jag skiter fullständigt i hur brösten ser ut utan kläder!!! Jag vill bara inte se vulgär ut med halva vårtgården som sticker upp, precis som att jag inte ville se vulgär ut med mina stora bröst!
Nu vet jag att det GÅR att åtgärda, men de vill inte betala för det. Det ska bli intressant att se vad Paolo säger om detta eftersom han är väldigt framgångsrik inom plastikkirurgin och jag tror inte att han egentligen vill ha misslyckade operationer på sig för detta är ett fel som påverkar min vardag, när jag är på jobbet o.s.v. det är jobbigt rent ut sagt att helatiden behöva tänka på hur man rör sig och kolla så inte kläderna glider för långt ner. Kirurgen jag träffade igår pratade om att det bara är kosmetiskt men för mig är det ju faktiskt ofunktionellt.

Kommentarer
Postat av: Caroline

Usch så irriterande med ett sådant bemötande! Det är klart som tusan att de påverkar. jag har det problemet att jag är bröstlös så alla mina linnen u-ringande tröjor osv glider liksom ner nedanför bhn. Ja jag har bh för att det åtminstone ska se ut som att det finns något där ;) Jag ska dock operera mig nu den 2 mars så förhoppningsvis så sitter mina kläder bra därefter. Är så jäkla less på att inte kunna klä mig som jag vill för vilka linnen jag än bär så ser man rakt ner i två tomma kupor för att linnet glider ner. Hoppas du får nån rätsida på ditt problem och den ansvarige kirurgen borde ju ta sitt ansvar och kolla på ditt problem.

2013-01-25 @ 13:32:06
URL: http://nilssonphoto.blogg.se
Postat av: Veronica - mamma till Theo och Tim

Hur går de för dig ?? <3

2013-02-12 @ 22:05:39
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback