Sjukstuga - IGEN

När ska vi få vara friska en längre period? Nu har barnen varit förkylda ett tag med en hemsk hosta och elände och i helgen fick Colin även feber. Igår fick Denis feber och imorse vaknade han med 39.8 graders feber :O. Jag har också haft denna förkylning några dagar och har känt mig hängig m.m. Men inte haft någon hög feber, hoppas verkligen jag slipper.
Tycker synd om min älskade man som mår så dåligt. Man brukar prata om hur mesiga män är och hur mycket de klagar när de är sjuka men jag ska vara ärlig och säga att han faktiskt klagar väldigt lite när han är sjuk. Det är nästan så man måste tjata på honom för att han ska berätta hur han mår. Han drar sig alltid för att ta värktabletter m.m. Men idag har han varit tvungen att ta febernedsättande och faktiskt vara hemma och vila.

När detta är över vill vi INTE bli sjuka mer, så alla sjuka med smitta keep your distance ;)


Kommentarer
Postat av: Svärmor

Fy vad tråkigt att ni ramlar in i all denna sjukdom. Vi har tyvärr också fått en släng av nått med halsen och det vill inte riktigt ge med sig.

2011-03-02 @ 09:01:22
URL: http://heiedihofer.blogg.se/
Postat av: Smsa Låna

För en gångs skull lärde jag mig något genom att läsa en blogg. Det är inte alltid man gör det direkt, tack för att du lägger ner din tid på att blogga :).

2011-07-20 @ 03:49:27
URL: http://smsalåna.nu

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback