Shopping med en surpuppa

Jag och Denis är verkligen helt olika när det gäller shopping. Jag tycker det är superkul. Speciellt när det kommer till inredningsgrejjer, eller kläder/saker till barnen. Medan Denis tycker det är dötrist. Nu är det så att Denis ska åka skidor (snowboard) en dag denna veckan och jag ville ju också göra något roligt, därför åkte vi till IKEA idag för lite shopping, men inte helt utan protester från hans sida om man säger så ;-).

Jag fick iallafall köpt mina efterlängtade ramar som ska innehålla bilderna som jag och Betty fotograferade förra veckan. Dessutom köpte vi en ny stekpanna som verkligen är välbehövlig eftersom den vi har är helt förstörd och bränner maten, inte det roligaste när man vill äta något gott :P. Lite servetter, en stor slev, lite nya kaffekoppar och annat smått åkte också ner i kundvagnen.

Tyvärr blev det ingen fotografering idag eftersom det var för dåligt ljus för det, men förhoppningsvis ska vi hinna med det imorgon istället :).


Kommentarer
Postat av: Betina

Roligt med ikeashopping :-D jag har en miljon ramar liggandes här hemma men får inte tummen ur å framkalla de bilder som ska i ;-) Hehe men Denis då! Där har jag ju en fördel med Jonas, han tycker det är roligt, kanske inte just Ikea men då släpper han av mig där å går över på väla istället. ;-) eller så mutar jag honom med mat i ikearestaurangen, då brukar det gå bra ;-)

2011-01-04 @ 18:47:24
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback