Nya kategorier

I två timmar har jag nu suttit och kategoriserat gamla inlägg :). I kategorin "fotograferingar" kan ni se en del av det jag fotograferar och mest porträttbilder. I "Colin" och "Julia" kan ni se inlägg med bilder på dem och saker som har att göra med deras utveckling, bland annat förlossningsberättelser och lite filmklipp :).

Jag har både skrattat och gråtit den här stunden jag suttit och gått igenom en massa inlägg från långt tillbaka. Massa roliga minnen, så mycket man hade glömt. Återigen är jag så glad över att jag bloggar!! Inte bara för all fin kontakt man får här utan även för att jag själv kan gå tillbaka och se bilder och läsa om en massa tankar jag själv haft, och vad Colin och Julia gjorde när de var mindre :).

Självklart kommer jag fylla ut de här kategorierna med MÅNGA fler bilder och inlägg framöver. Framförallt i fotokategorin ;).

Det var kul att titta och jämföra mina olika fotograferingar. På bara ett och ett halvt år har min fotostil ändrats väldigt mycket, och till det bättre tycker jag :). Man ser verkligen stor skillnad på hur jag fotograferar nu och hur jag fotograferade då :).

Ta er en kik och berätta gärna om ni skulle vilja ha någon mer/annan kategori :)

Kommentarer
Postat av: Betina

Visst är det skoj att kunna gå igenom allt annat :) Så tycker jag om vanliga dagböcker också...Jag försökte kolla det med mina bilder häromdagen, men jag tycker nog att jag fotograferar med samma stil fortfarande, dock har det ju blivit liiite bättre med bättre kamera och mer möjligheter, men stilen är nog detsamma iaf :)

2011-01-18 @ 23:31:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback