Huvudvärk bom bom

När jag var yngre hade jag i princip aldrig huvudvärk. Jag hade magkatarr och lite andra smärtor, men huvudvärk hade jag väldigt sällan och när den väl fanns där försvann den väldigt fort.

Nu har jag haft huvudvärk varje dag i flera månader, vissa dagar värre än andra. Först trodde jag att det kunde bero på min syn. Jag köpte glasögon som jag använt när jag läser m.m. men det har inte blivit bättre. Började sen fundera på om det kunde bero på P-ringen. Huvudvärk är en väldigt vanlig biverkning av hormonerna i kombinerade preventivmedel. Men jag har verkligen inte lust att byta preventivmedel eftersom jag har fruktansvärt svårt för att komma ihåg att ta piller i tid, därför hade t.ex. inte den enda hormonfria tabletten minipiller funkat alls bra för mig.

Idag när jag fick min massage kände jag att smärtan från skuldror och axlar strålade upp i huvudet, precis där jag brukar ha min dagliga huvudvärk. Kan det vara så "enkelt" att det bara är det? Det kan det nog, men nu gäller det isf att jag får försöka tänka på att inte spänna mina axlar (vilket jag gör ofta eftersom jag nästan alltid fryser) och att få massage regelbundet för att mjuka upp alla knutor som gör ont. Förhoppningsvis ska huvudvärken då försvinna med det :)


Kommentarer
Postat av: Veronica - mamma till Theo & gravid med nummer 2

Kul att du skriver och delger andra igen =)

2011-01-03 @ 20:32:53
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Carolina

Sv: Vad kul att du hittat till mig och tack för dina snälla ord! :-) Vilken ö bodde du på och vart bor du/ni nu?

Otroligt fina bilder har du här på din blogg, den verkar otroligt mysig - hit kommer jag tillbaka! ;-) Ha en härlig dag! Carolina

2011-01-04 @ 09:24:28
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Fröken M

Tusen tack för ditt bidrag till insamlingeen och kul att du hittat in till mig !

Ikeas expedithyllor är egentligen hur bra som helst, det är bara det att vi har dem i hela vårt hem just nu och jag har därmed tröttnat. Den dag vi flyttar ( snart hoppas jag ) ryker de för att alddrig komma åter ;)

Så jakten på lådor får fortsätta med ljus och lykta på nätet !

Ha en toppen dag ! Kram

2011-01-04 @ 10:09:06
URL: http://frokenmela.se
Postat av: Dessie

Usch för huvudvärk! Kan ju vara så att det sitter i nacken.. många har konstant huvudvärk som kan försvinna när de har fått hjälp med nackproblem!

P-ringen kan det ju också va.. den har ganska mycket biverkningar.. jag fick en biverkning som var mindre trevlig.. men det behöver vi inte ta här ;)

2011-01-04 @ 13:52:17
URL: http://borgsson.blogspot.com
Postat av: Svärmor

Vad roligt att det har kommit gång i bloggandet igen :-) jättefin design du har fått :-)

2011-01-04 @ 15:49:55
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Carolina

Sv: Vi bor på Donsö :-)

2011-01-04 @ 18:00:18
URL: http://carolina1979.se
Postat av: Betina

Usch, man kan ju alltid hoppas det är massage som krävs för att du ska få slippa huvudvärk. Jag går faktiskt runt och hoppas att mina besvär beror på detsamma. Får väl helt enkelt boka tid och stå ut med smärtan ;)Vad kostar det hos er?

2011-01-04 @ 18:09:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback