Funderingar

Först måste jag ju tacka för att det trillade in många kommentarer igår :). Det gillas skarpt!

Igår var det ju som sagt premiär för min kropp att träna lite hårdare på väldigt länge och det gick faktiskt förvånansvärt bra. Jag klarade hela passet och efteråt kändes det så skönt att jag gick runt med ett stort leende på läpparna, den känslan vill jag ha ofta nu och därför tänker jag fortsätta träna regelbundet. Aquacombat är ett tufft träningspass i vattnet med sparkar, boxningsslag och svärdfäktning (utan svärd såklart) ;). Jag känner verkligen att jag tränat varenda muskel i hela kroppen. Skönt var ju också att man tränade i vattnet för då känns det inte när man svettas. Hade jag gjort ett lika jobbigt träningspass på "land" så hade jag nog varit genomblöt av svett ;).

Sitter och funderar för fullt vad som ska hända de närmsta månaderna. Jag är ju som ni vet fortfarande hemma med barnen och söker jobb samtidigt. Det börjar kännas lite stressigt eftersom jag nu bara har 3 månader kvar på mig att söka jobb. Utan körkort eller någon högre utbildning känns det ganska hopplöst.
Funderar därför på att börja studera ett halvår eller ett år. Läsa lite ekonomi och administrationskurser, kanske webbdesign också. Ska ringa lite samtal om detta snart. Men samtidigt känns det lite jobbigt att behöva lämna barnen på förskolan redan nu. Vi har det så mysigt hemma på dagarna och Julia är i en ålder då hon är väldigt blyg för nya människor och då kan en inskolning bli lite svårare för hennes del just nu. Alldra helst hade jag velat ha henne hemma ett halvår till. Men det fungerar ju inte riktigt. Colin däremot kommer mest ha glädje av att börja på förskola eftersom han är så social och han kommer ha stor nytta av att få träffa fler barn i olika åldrar och även få lära sig mycket nytt :).

Kommentarer
Postat av: Lizette

Skulle du inte kunna börja med Julias inskolning nu när du är hemma för att då blir du inte störd i ev. pluggande om det inte skulle funka några dagar? Jag vet ett ställe du kanske kan få jobb på när de söker folk nästa gång. På mitt jobb behöver man inte mer än gymnasiekompitens, men det är bra om man kan lite danska eller norska, eller åtminstonde förstår dem.

2011-01-13 @ 12:15:04
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Carolina

Vad härligt att träningen kändes så bra. Hoppas allt ordnar sig och att du kommer på vad du vill göra. :-)

2011-01-13 @ 12:21:35
URL: http://carolina1979.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback