Det är inte sant!!!

Det var precis vad jag tänkte när Julia började kräkas på fredagskvällen. Eftersom jag har nästintill fobi för just maginfluensa tyckte jag det var jättejobbigt att se Julia kräkas så Denis var så snäll och tog hand om henne hela natten. Själv låg jag i sängen utan en blund och med skyhög puls fram till morgonen då allt lugnade sig. På lördagseftermiddan började Denis bli dålig och kvällen därpå började Colin kräkas. Jaha, då var det ingen tvekan längre. Vinterkräksjukan hade även nått vårt hem.

Det har tagit väldigt många dagar för detta att gå över och Julia har fortfarande riktig magsjukediarre så det dröjer många dagar till innan man kan träffa folk eftersom det fortfarande smittar. Är såååå trött på att sitta hemma eftersom vi varit hemma ända sen vi fick halsfluss. När vi är helt friska från detta hoppas jag verkligen vi slipper allt vad sjukdomar heter ett bra tag för nu har vi verkligen fått vår dos!

Så hemska magsjuka, försvinn och kom ALDRIG tillbaka!

Kommentarer
Postat av: Betina

fy fy fy vet preciiiis hur det känns!:(

2011-01-26 @ 12:19:17
Postat av: Caroline

Jag har verkligen fobi för kräksjukor. Det är de värsta som finns. Jag mår så himla dåligt pyskiskt såfort någon bara nämner ordet och när barnen är magsjuka vill jag helst vinka hej då till mammarollen och rymma hemifrån. Jag klarar inte av att torka spyor. Jag är en usel mamma i sånna lägen ;P Tur barnen har en pappa också.Känner igen de där med pulsen.Hoppas ni får komma ut och träffa lite folk snart :)

2011-01-28 @ 12:11:02
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback