2 Sjuklingar

Efter en riktigt härlig dag igår blev det en ganska jobbig natt. Jag hade svårt att somna för jag hade ont i kroppen och magen. Julia var halvvaken nästan hela natten och låg och vände och vred på sig. Imorse när vi gick upp kände jag att Julia kändes varm och jag kände mig själv ganska hängig så jag tog tempen på oss båda och såg att vi båda har feber. Än så länge inte så hög feber, men Julia är lite hostig och snuvig så vi har nog åkt på något förkylnings- eller influensa virus. Hoppas att det är snabbt övergående för Julia sover fruktansvärt dåligt på nätterna när hon är sjuk och jag vill ju kunna fortsätta med träningen.

Kändes jättetråkigt att ringa till min syster och säga att vi inte kunde komma på kvällen och övernattningen som vi planerat :(. Dessutom var det ännu tråkigare att berätta för Colin att vi inte kunde åka dit idag när han frågade när vi skulle äta hos moster Jessica. Han blev så ledsen så han började gråta. Tyvärr är det inget man kan göra åt och vi får göra det bästa av dagen här hemma iallafall :).

Tänkte att jag skulle beställa lite namnnappar till Julia som hon ska ha på förskolan, och namnlappar till båda så jag kan märka deras kläder. Försöker planera och förbereda så mycket som möjligt nu så man inte behöver göra det i sista minuten innan de ska börja :).

Kommentarer
Postat av: Leia ♥

Trist med jobbiga nätter :S

2011-01-14 @ 13:37:19
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
Postat av: Betina

Jag älskar namnlappar! tycker det är gulligt, synd man inte slänger kläder omkring sig titt som tätt, då skulle jag oxå behövt lappar ;)

2011-01-15 @ 10:37:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback