Tråkiga nyheter

I början av denna veckan gick jag nervöst och väntade på ett telefonsamtal eller ett brev på posten. Jag skulle få veta om jag fått en plats på utbildningen eller inte. I onsdes fick jag äntligen veta och tyvärr kom jag inte in :(. Jag blev så klart fruktansvärt ledsen, nervös och orolig. Kändes som att den perfekta planen för 1 år fram över bara gick i kras. Jag hade ju redan dagisplatser till barnen, kändes som att allting klaffade för att jag skulle kunna börja plugga i April och med beskedet försvann alla planer som kändes så bra.

Men bara en dag senare fick jag upp hoppet lite då jag fick höra att jag kan läsa i princip samma kurser som finns i den utbildningen på heldistans genom NTI. Den enda skillnaden är att jag inte kommer ha 2 dagar i skolan och att jag inte får någon praktik (vilket är synd eftersom det hade varit bra att ha gjort när man söker jobb efter utbildningen). Men jag känner att trots "negativiteterna" så är det ändå bättre än ingenting och jag får ändå lära mig de kurser jag ville läsa :).

Så imorgon ska jag ringa till SYV i Örkelljunga och hoppas att jag har möjlighet att få läsa kurser genom NTI.


Kommentarer
Postat av: Caroline

Perfekt med lite tips, ska kolla upp de. Det är ju imorgon vi ska på bio :) Jag jobbar min sista natt nu inatt. Så jäkla skönt! Sen är jag ledig Måndag och tisdag jag kan säga att de är verkligen efterlängtad, men inte är man sysslolös för att man är ledig inte hela dagarna är fullbokade. Är det bra med er?

2011-02-27 @ 19:56:44
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Håller tummarna för possitivt svar :)

2011-02-27 @ 20:43:11
Postat av: Caroline

Skönt att du fick skriva av dig nu då, jag får vara ditt bollplank :) Men inge kul med alla sjukdomar. Vi har också en hemsk hosta hemma eller barnen inte vi. Dom hade samma innan jul hostade nästan så dom kräktes, det låter inge kul alls. Loke fick utskrivet bricanyl mot hostan de vidgar ju luftvägarna. Jag minns att Freija också fick de när hon var mindre. Det hjälper verkligen. Man märker att dom blir mindre hostiga och mer välmående. Men det här vintern har verkligen sjukdomarna tagit överhanden.Min sambos kompis har någon kronisk sjudom i magen, har hört lite ifrån honom och det låter inte alls kul han får ju leva med det resten av livet, för bara någon vecka sen var han inlagd på sjukhus för det. Hoppas att de går bra hos läkaren för dig och att det inte är något allvarligt. Man får passa sig för vad man skriver på nätet. Jag hade lite ångest över mitt "öppna" klagomålsinlägg och allt jobb och slit som jag skrev i veckan, men samtidigt så stämmer det ju.Jag jobbar dygnet runt nästan och är det någon som har rätt att klaga är det ta me tusan jag. Jag tackar ju inte direkt nej till jobb hela tiden utan jag tar det jag får jag älskar ju mina arbetsplatser men även en vikarie har rätt till ledighet någongån ibland. Så mycket som man ställer upp i tid och otid så är det inte mer än rätt. Jag har ju förtusan 2 små barn hemma som också behöver sin mamma.Se där nu fick jag också skriva av mig en smula.

STYRKE KRAM TILL DIG! och krya på er hela bunten.

2011-02-27 @ 21:30:52
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback