Körkort

Har precis städat undan en massa disk och leksaker och ska snart ner till tvättstugan och dra igång en till tvätt. Har plockat ihop lite kläder till barnen som de ska ha med sig till mormor och morfar idag. De ska vara där när jag och Denis ska till körskolan för att gå handledarkurs eftersom han ska bli min handledare när jag övningskör i vår. Äntligen känns det som att körkortet verkligen kommer bli av.

Gäller bara att boka en intensivkurs på sommaren snarast eftersom det nog kan bli fullbokat väldigt fort. Jag är verkligen i STORT behov av körkort eftersom vi bor där vi gör och när Denis har jour eller jobbar har jag och barnen väldigt svårt för att ta oss någonstans och jag klättrar ju på väggarna av att bara vara hemma helatiden. Dessutom är ju körkortet ett måste till nästa gång jag ska söka ett jobb eftersom jag redan haft svårt för att hitta jobb ett tag nu på grund av att jag saknar körkort.

Behöver fortfarande en del ny inredning här hemma. Bland annat nya gardiner till köket/matsalen, en till gardinstång. Lite nya blommor för att fräscha upp och få lite vårkänsla :). Men det får bli när vi har tid att åka iväg och handla ;)


Kommentarer
Postat av: Svärmor

Du får säkert körkortet snabbt om du går intensivkurs :-) Lycka till...

2011-02-02 @ 16:31:08
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Caroline

Jag vill också ha körkort! :D Här vi bor är man också ganska strandsatt utan det.Förresten har du något closeup filter? Jag tycker det här +10 var väldigt svårt att förstå sig på, de blir inte bra helt enkelt eller så är det jag som inte riktigt förstår det ;) Jag kanske tog ett lite för starkt eller vad säger man (?)

2011-02-02 @ 23:46:08
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback