Laga tanden

Colin var ju väldigt sen med sina första tänder och då kom många på en gång. Jag kommer ihåg att han hade riktigt ont av kindtänderna. Nu har det stått still länge efter de första 4 kindtänderna kom. Igår klagade Colin på att han hade ont i kinden väldigt många gånger. Han började nästan gråta flera gånger och varken jag eller Denis kunde förstå varför han var så känslig och tyckte att han hade ont i kinden...tills Denis kom på att det kunde vara kindtanden och självklart var det det. Han har fått en på ena sidan, 2 på väg där uppe och en till på väg där nere på andra sidan och det är den han har väldigt ont av.

Han fick alvedon mot smärtan och sa att det blev bättre efter en timme så det är ju skönt att det hjälper lite iallafall. Nu går han och säger att han vill till tandläkaren så han kan laga hans onda tand. Jag antar att han sett det på något barnprogram :).


Kommentarer
Postat av: Caroline

Huvva så jobbigt med tänderna! Freija har fått alla sina, men hon har aldrig haft något problem med dom. Har inte märkt av något med lille herrn heller. Men det kanske kommer för han har ju inte riktigt fått alla tänder ännu. Själv bråkar man med visdomständerna som jag egentligen inte ens skulle få, enligt tandläkaren. Så kan det gå. Hoppas att allt är bra i övrigt :)

2011-04-10 @ 14:11:44
URL: http://emmasandracaroline.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Hehe tänk att han påtalar frivilligt om ett tandläkarbesök :D Undrar hur det blir i framtiden ;)

2011-04-11 @ 16:15:14
Postat av: syrran

hej!

Stackarn det gör ju så ont när tänderna ska komma ut. hoppas allt går bra för dig i skolan o barnen trivs på dagis! Får ju ses nån dag sen när ni frisknat till igen. Kram

2011-04-12 @ 08:16:49
URL: http://kiiida.blogg,se
Postat av: Svärmor

Stackars lillkillen det finns ju bara inte nått som gör mer ont än tandvärk.

2011-04-15 @ 08:33:18
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Betina

hihi han är för klok, lilla killen! Hoppas han blir bra med tänderna snabbt, inget kul med ont i munnen ju. :(

2011-04-15 @ 08:46:36

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback