Hjulet rullar

Nu har allt verkligen rullat igång i ilfart :). Barnen skolades in förra veckan och det gick förvånansvärt bra. Julia hade ganska svårt för att sitta still vid samling och middagen och var ganska bråkig de stunderna men det var ju inte så konstigt eftersom hon ville undersöka och leka med allt på det nya stället ;).

Denna veckan var det tänkt att de skulle börja på riktigt och gå hela dagar eftersom jag började skolan och även skulle jobba 2 dagar. Men planerna gick i stöpet eftersom Julia åkte på magsjuka i helgen. Denis fick vara hemma på måndan eftersom det var min första skoldag. Sen bytte vi av varandra så jag var hemma på tisdan. Igår var Denis hemma och då blev Colin sjuk så då var det bara att stryka hela veckan :(. Nu är jag hemma resterande dagar och försöker plugga så gott det går. Heltidsstudierna är verkligen heltidsstudier. Det är tufft att försöka hinna med när man inte får ordentligt med timmar om dagen att sitta i lugn och ro med plugget. Jag är dessutom en sån människa som har väldigt svårt för att sitta på kvällen eftersom jag behöver dagsljus för att kunna tänka klart.

Det har hänt väldigt mycket sedan jag skrev sist, Colin har ju fyllt år :). Och jag har fått en hel del arbetsdagar framöver :). Jag har även bokat en tid till att göra nåt jag pratat om att göra länge men som aldrig blivit av, mer om det kan jag berätta så småningom :).

Nu ska jag ge Colin lite lego så jag kan plugga lite medan Julia sover :)

Kommentarer
Postat av: Betina

Såååå himla typiskt att det alltid blir så när man har en massa inplanerat. Men det är tyvärr bara att bita i det sura äpplet, jag fixade ju det :))Åh va spännande! Tycker helt klart du ska smsa och berätta vad det är du ska göra ;) JOOOO!

2011-04-07 @ 17:44:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback