Köket är inne!

Nu har vi äntligen fått in det nya köket :D. Denis, pappa och Bengt från göteborg jobbade för fullt och satte in köket i helgen.
Jag och barnen var hemma hos mamma så länge och när jag kom hem igen och fick se det nya köket blev jag så glad att jag nästan började gråta, kunde verkligen inte slita mig därifrån. På söndag kväll när kylen var inkopplad så flyttade jag över alla kylvaror trots att det var sent på kvällen, och fyllde skafferiet :).

Igår var det premiäranvändning av ugnen med kärleksmums och efter det premiäranvändning av spisen med god mat :). Såå skönt att ha ordentligt ljus när man lagade mat, och en spisfläkt (vilket vi saknade helt i det gamla köket) så matosen inte behövde spridas i hela huset.

Nu är det dags att visa vårt gamla kök och sedan det nya. Det gamla köket hade inte plats för ett riktigt kylskåp, så det fick vi ställa i rummet bredvid. Det fanns i princip ingen bänkyta och diskbänken var så låg att man fick stå krokryggad när man diskade. Ingen diskmaskin så jag fick diska efter varje måltid eftersom man aldrig orkade göra det när diskhon var full med disk. Vattenblandaren hade en varm- och en kallvattenratt så man fick skruva fram och tillbaka för att få rätt temperatur på vattnet. Det fanns ingen bra lampa över spisen och ingen spisfläkt så man blev "rökskadad" varje gång man skulle steka och det var svårt att se färgen ordentligt om man stekte kött o.s.v. Ja, ett väldigt dåligt kök med andra ord :P.

Nu har köket fått nya väggar, nytt tak och nytt golv. Hel kyl och frys som står i köket :). Gott om bänkyta, diskmaskin och spisfläkt, men inte minst, det är sååå mycket snyggare och nu är det faktiskt ROLIGT att laga mat :D. Köket är inte helt färdigt än. Det saknas någon passbit, mikrovågsugn, kakel och lister och lite annat smått. Men jag slänger upp nya bilder igen när allt är helt färdigt :).


Kommentarer
Postat av: Emelie

Riktigt riktigt snyggt carro! duktiga ni är!

2010-10-28 @ 13:25:13
URL: http://ehallin.blogg.se/
Postat av: Ina

Sååå snyggt :D

2010-10-28 @ 13:44:41
URL: http://ina88.bloggplatsen.se
Postat av: syrran

Gud så fint det har blitt! ska bli skoj att komma imon o se det in real life ;)

Ses då!! kramizar

2010-10-28 @ 16:10:45
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Betina

Det blev otroligt otroligt snyggt, heeeelt klart en förbättring! :D

2010-10-29 @ 07:41:16
Postat av: Svärmor

Wow vad fint det har blivit .-))

2010-10-29 @ 09:23:49
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Wow vad fint det har blivit .-))

2010-10-29 @ 09:24:30
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Åh vad fint! =)

2010-11-01 @ 19:56:45
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com
Postat av: Anonym

men jag dör, fan vad snyggt!

2010-11-06 @ 11:53:21
URL: http://kikkiiii.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback