Jobb och förskoleplats

I förmiddags gick jag och barnen ner till förskolan och hälsade på för att hämta ansökningspapper. Det var jätteroligt att träffa alla som jobbar där, både gamla kollegor och även andra som har haft hand om Colin innan när han gick där i några månader. Så fort jag får jobb ska han och Julia få börja där och jag är säker på att de kommer bli varmt välkomnade :). Det kommer bli skönt att de har varandra när de börjar för de kommer kunna stötta varandra och känna att de har en liten del av hemmet med sig och inte är helt ensamma :).

I eftermiddag/kväll ska jag ägna min tid åt att skriva en jobbansökan. Det är ju ett tag sedan jag sökte jobb så jag får knåpa ihop en ny CV också :).

Jag längtar verkligen jättemycket efter att få börja jobba igen. Nu har jag varit mammaledig så länge och jag saknar att ha ett jobb att gå till varje dag. Att få vara Caroline, och inte bara mamma :).


Kommentarer
Postat av: Betina

Jag är hundra på att barnen kommer STORMtrivas på dagis (det skiter jag i, det heter dagis. Haha) med eller utan varandra, de är så självsäkra i sig själva å har inga som helst problem att anpassa sig å känna sig trygga, så det kommer gå utmärkt! Dessutom behöver barn umgås med andra barn, så jay för dom :-) Roligt sen när du får jobb oxå, och kan känna dig lite självständig trots familjen.

2010-10-18 @ 22:24:52
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ja visst vill man bara ha en massa pengar då? :-P

Ja göra av med den ska vi, men har en kompis som med är intresserad av den, och sen vet jag inte exakt när vi byter ut den för vi måste först få råd att köpa det andra förvaringssystemet... :-P

2010-10-19 @ 08:27:25
URL: http://lovelymelovelyyou.blogg.se/vardagen
Postat av: Kristina

Jo jag vet att det finns, men vill inte lägga pengar på nåt som ändå ska väck sen :-P Snål är jag som satan... :-D Får väl se när jag får råd med det jag vill ha, vad som verkligen behövs är att ta bort hälften av hennes leksaker, men det är inget man gärna gör... ;-)

2010-10-19 @ 19:43:39
URL: http://lovelymelovelyyou.blogg.se/vardagen
Postat av: MammaMorran

Vad härligt att få en sån bra känsla från barnens dagis, själv älskar jag min sons dagis och det är jätteviktigt!Kram

MammaMorran- funderar över livet & ADHD

2010-10-20 @ 23:34:21
URL: http://mammamorran.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback