I'm back!

NU ska jag vara tillbaka :D.
Ska få en nystart på bloggen tänkte jag och börjar med dagens inlägg :).

Det har hänt väldigt mycket den senaste tiden. Denis har varit på en brandmansutbildning i revinge i 2 veckor, nu har han hemstudier samtidigt som han jobbar och renoverar och i november ska han tillbaka till revinge igen, 3 veckor. Det är tufft när det är mycket som händer på en gång. Vi är så trötta på kvällarna båda två att vi knappt orkar ta oss upp till sängen :P. Jag har även börjat övningsköra och tanken är att jag ska ta en intensivkurs, gärna innan året är slut.

 Till det roligaste som händer just nu :), vi håller på att renovera köket. Vi har redan rivit ut halva köket, isolerat alla väggar (som var totalt oisolerade för den delen) och satt på gipsskivor och fått upp det nya taket med infällda spotlights :). Om 2 veckor river vi ut golvet och sätter upp det nya köket :). Det ska bli sååå skönt att få ha ett nytt fint kök till jul, och även till denis ska till revinge nästa gång. Det är ju rätt tufft att ta hand om barnen och hushållet dygnet runt själv i 3 veckor. Då kan det vara ganska skönt att slippa handdiska och få ha lite mysigt här hemma :). Som jag sagt tidigare så beundrar jag verkligen ensamstående mammor. Nu har jag ju fått prova på hur det är och det är myclet tuffare att orka med än man tror. Jag är lyckligt lottad som har en så fin man. Han och barnen är det bästa som hänt mig och jag kunde aldrig föreställa mig en bättre familj, jag är så glad att jag har det som gör mig lyckligast :).

Så här ser det blivande köket ut :). Det kommer göras om lite för att passa in i vårt hus och resultatet kommer nog bli underbart :). Vi kommer få ett mer öppet och mycket ljusare kök och mer ytor att baka och laga mat på ;).
Tänk att vi går från ett gammalt 40-tals kök till det här. När köket är färdigt här hemma ska ni få se före- och efter bilder :).


Kommentarer
Postat av: Betina

Tror det kommer bli sååå fint! Längtar efter att få se resultatet :) Puss

2010-10-05 @ 10:52:51
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback