Minnen

Ååååh, jag har precist läst igenom en massa gamla blogginlägg. Tiden när Colin föddes, och för bara ett år sen när Julia föddes. Hur tiden var när de var små bebisar och vad jag tänkte och gick igenom de perioderna. Man både längtar tillbaka och samtidigt inte ;). Den där överväldigande känslan av att föda ett barn är verkligen mäktig. Och jag har gjort det 2 gånger och jag känner mig så otroligt lyckligt lottad som fått så fina barn och jag vill bara gripa tag i varenda minne och känna, allt det där som man inte riktigt kommer ihåg. Små detaljer som försvinner bland alla andra minnen. Därför känns det så himla roligt och mysigt att kunna läsa om allt det där i bloggen. Att blogga har verkligen många fördelar, inte minst att hålla minnena vid liv både i bild och text :).

Julia gav mig precis en godnattpuss och vinkade till mig när Denis bar upp henne för trappan för att lägga henne. En sån liten gest kan få mig att smälta fullständigt och bara leee :).

Colin har varit utan blöja idag och kissat på pottan varenda gång. Han är så söt för han säger "jag lyckades!!, colin har kissat" när han är färdig :). Just det där "jag lyckades" värmer hela mitt mammahjärta.

Barnen utvecklas så himla fort och man är så otroligt lycklig för varenda litet/stort framsteg de gör :).


Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Ja goa minnen förgyller tillvaron :) Och Colin var verkligen duktig idag :D

2010-11-07 @ 21:21:10
Postat av: Betina

Superstora superkillen Colin! Gud va duktig han är!Visst är det roligt att gå tillbaka å läsa vad man har skrivit innan. Jag har ju tagit bort alla inlägg ett par gånger. Men dom ligger här hemma i gömmorna, så helt borta är dom inte ;)

2010-11-08 @ 07:39:00

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback