Tornado i sängen

Det är precis vad Julia har blivit.
Hon snurrar och vänder och sparkar för fullt hela nätterna. Många gånger tror man att hon vaknat fast hon fortfarande sover. Hon vill knappt sova på rygg längre, om man lägger henne på rygg så vänder hon sig snabbt över till mage igen. Rekomendationerna är ju att de små ska ligga på rygg, men när de är så stora att de själva vänder sig till mage så kan de ju själva lyfta på huvudet och lägga det på sidan så de får luft, därför anser jag att det inte är någon fara ändå.

Däremot får jag mindre sömn för jag vaknar vid varenda liten rörelse eller pip hon gör, så jag längtar verkligen till hon kan få sitt eget rum och det är inte mycket kvar. Vi ska bara måla en vägg i hennes rum, sätta upp en lucka och sätta upp lister i vårt blivande sovrum (hon ska ta det vi har nu, så flyttar vi ut till rummet bredvid).

Annars sover hon väldigt bra hela nätterna. När hon var mindre tänkte man att man hade otur som skulle få en väldigt morgonpigg tjej som vaknade innan 6 varje morgon, men nu sover hon oftast till 7-7.30 så det är mycket bättre :). Det är stor skillnad på att vakna klockan 6 och 7 tycker jag. Och dessutom verkar det som att hon bara sover bättre och bättre så när hon är lite större kanske hon sover lika länge som Colin ;).

Kommentarer
Postat av: Betina

Jag hade för mig att du, när ni var här (då när vi måla tavlan) sa att hon skulle ha hallrummet...? För det tyckte jag ju var superkonstigt, passar ju bäst att kunna stänga om de båda barnen och så slipper ni ha henne vid trappan :)Ska iaf bli jätteskoj å se när det blir färdigt!

2010-05-07 @ 17:18:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback