Minnen...

Sitter hemma hos mamma och pappa, ljuset är dämpat och det strömmar härlig countrymusik från högtalarna. Countrymusiken är verkligen speciell för mig. Den får mig att uppfyllas med miljontals härliga minnen och känslor. Dels alla resor jag gjort till USA. Jag fullkomligt älskar det landet, värmen, människorna, språket, ALLT. Sen även all musik som spelats här hemma. Man känner igen hur det kändes att bo hemma.

Jag älskar mitt liv nu, jag älskar att vara mamma och allt vad det innebär. Men det är speciellt att komma hem till sina föräldrar och få den där känslan, och massa minnen, hur det var när man var yngre :). Jag tror att jag ska börja spela lite mer country hemma, jag blir verkligen GLAD av det.

Denna månaden är det 3 år sen jag var i USA senast. Man har inte haft tid och pengar att åka dit de senaste åren. Men jag hoppas att jag snart kan komma dit för jag saknar det verkligen, otroligt mycket.

Ska försöka få med mig lite bilder hem från mina resor till USA, och visa här i bloggen i nästa inlägg :).
Nu ska jag snart lägga mig. Imorgon ska vi till Örkelljunga och gå på örkelljungadagarna som man gör varje år och få träffa lite härliga vänner *längtar*.

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Du har rätt, country är en glad musikgenre, jag älskar också det .-)))

2010-05-15 @ 08:46:42
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback