Dåligt morgonhumör

Jag har oftast ett väldigt dåligt morgonhumör. Jag är väldigt morgontrött vilket gör att man inte är superglad när man blir väckt på morgonen. Men Julia har alltid lyckats få upp mitt humör rätt så fort eftersom hon alltid är en solstråle på morgonen.... men, inte idag. Hon vaknade på helt fel sida och har varit väldigt tjurig och bestämd sen dess, INTE gnällig eller ledsen, utan bestämd och lite arg. Hon "klagar" på att hon har tråkigt fast jag försöker underhålla henne m.m. Hoppas att storebror vaknar snart så hon kan bli gladare igen för hon älskar när han leker med henne :).

Sitter nu och väntar på att klockan ska bli 8.30 så jag kan ringa till akademikliniken. Har tagit ut min spiral och börjat med P-ring istället. Men tydligen finns det östrogen i P-ring så om jag fattat det rätt får jag inte använda det när jag ska opereras, så jag ska ringa och fråga hur länge innan operationen man behöver vara östrogen/ringfri.

Sitter också och väntar på fint väder. Vill ju ut och fota vårblommorna! Men vädret vill inte lyda riktigt, verkar ju vara så här i flera dagar till, trist.

Nehe, tillbaka till surpuppan som vill ha uppmärksamhet ;)

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Hehe det där goa morgonhumöret hade ju även Julias moster ;)

2010-05-17 @ 20:06:35
Postat av: Madelene

Jullan har glömt sin napp här :-)

2010-05-17 @ 21:57:33
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback