Vårkänslor

Måndag och ny vecka igen. Tiden flyger förbi så fort så man knappt hinner blinka. Men mina dagar är fyllda med mys, trevligt sällskap, städning, mat och allt möjligt så man sitter aldrig sysslolös iaf.

Det har hänt mycket de senaste dagarna som jag skulle kunna berätta om men då blir det ett superlångt inlägg som ingen säkert orkar läsa ändå. Men jag måste ju berätta om håret. Ja, det är en historia för sig. Ibland känner jag att, "ja, det blev väl ok". Men ibland så sitter jag och tänker, "vad f*n har jag gjort??" Men gjort är gjort, nu får jag göra det bästa av det. Jag har iaf blekt det 3 gånger nu och där får det räcka. Nu kan jag nog inte få det mycket bättre. Det är ju blont, men jag tycker att det ser för fejkblont ut. Men det är ju inte lätt att få det att se naturblont ut när man blonderar det från brunt till blont. Det är fortfarande gult, men inte alls lika farligt som efter första blonderingen.

Jag hoppas att våren/sommaren kan bjuda på lite färgskiftningar i håret och med lite slingningar o.s.v. så tror jag att håret kommer bli snyggare igen. Eftersom jag redan har blonderat det 2 gånger så vill jag inte hålla på och mixtra med det mer.

På tal som sommaren så längtar jag OTROLIGT mycket nu!!! Bara att det börjat bli +grader ute varje dag gör ju att man redan tror att det är vår :P. Gräsmattorna börjar titta fram och jag tror säkert att några vårblommor börjat titta upp i vissa rabatter.

Idag är jag riktigt fotosugen så efter frukosten tänkte jag ge mig ut en runda med barnen och kameran och se vad jag kan fånga på bild.

I veckan hade jag Filippa med sin hund Bella på besök. Jag har försökt få med Bella på bild tidigare men hon är väääldigt svårflörtad för hon är väldigt misstänksam mot kameran. Hon sänker huvudet, drar bak öronen och spänner ögonen och det blir ju inga bra bilder av det. Men med lite god korv, tålamod och snabbhet fick jag till ett par bilder som jag blev nöjd med iaf :).

 

                                


Kommentarer
Postat av: Betina

Tycker faktiskt att dem bilderna blev SJUKT FINA! helt underbara :) Jag får göra likadant med Nellie skratt När jag försöker fotografera henne trycker hon ihop sig som en boll, glor ner i golvet, drar svansen mellan benen och lägger bak öronen. SKITSTÖRIGT. Så här är det oxå godis som gäller =)...Idag tog vi en paus från pluggandet och kastade oss ut på altanen och fotograferade i TRÖJA, så nu är våren här! :D

2010-03-22 @ 16:31:38
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: filippa

SÅÅÅ JÄVLA UNDERBART DUKTIG ÄR DU PÅ ATT FOTA CARRO :) JAG RIKTIGT AVGUDAR DINA BILDER.

Hoppas vi kan ut och fånga några fina bilder snart <3

2010-03-22 @ 19:04:10
URL: http://lippandersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback