Stackars Colin

Ska ringa vårdcentralen snart när de öppnar klockan 8. Colin har fått utslag eller eksem i knäväcken, på låren och även lite på armarna. Har försökt med att smörja men det kommer tillbaka helatiden. Inatt vaknade han av att det kliade så mycket så han skrek och när jag kom up till honom satt han och kliade hysteriskt på sina lår. Fy vad jag tyckte synd om honom. Så nu är det vårdcentralen som gäller och jag hoppas verkligen att de kan hjälpa oss idag för jag vill absolut inte att han ska behöva ha såna fler nätter.

Igår sålde jag syskonvagnen. Det gick på ett kick. Lade ut annonsen på blocket och fick sålt den efter 2 timmar ungeffär. Det var knappt så jag hann leta upp alla tillbehör innan köparen kom hit :P. Sen har vi emmaljungavagnen kvar som kanske en familjemedlem ska ha men det är bara bra för ´då har vi kvar den vagnen tills vi köpt en ny. Det kommer bli en emmaljunga scooter förresten. Den nya 2010 med bättre liggläge och stänkskydd på framhjulen och det tycker jag är riktigt bra eftersom vagnen är så låg. Nu gäller det bara att träna Colin på att ut och gå, och LYDA ;). Det är ju bra för honom att få den motionen när man ändå är ute, och när det blir för mycket för honom så har vi ståbrädan, eller så får han sitta i vagnen så kan man ta julia i sjal/sele. Ska bli skönt att inte ha så mycket vagnar ståendes här hemma längre.

Igår hade vi Andrea och Bella här och Julia och Bella undersöker nya sätt att upptäcka världen och de vill göra det tillsammans ;). Bella sitter på Julias gåstol och Julia vill krama Bella för fullt ;).


Kommentarer
Postat av: Betina

Sååååååååååå söt bild! :) hihiOch fy, stackars Colin! :( Måste vara döjobbigt för honom. Hoppas verkligen det finns något som hjälper. Dumma vinter, garanterat för kylan som det blossar upp sådär. suckVilken vagn var det ni sålde? Ni har/hade så många att jag är rent förvirrad :)

2010-03-09 @ 15:38:31
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Ett sådant ljuvligt kort :) Ja Julia är en riktig liten kramfia ;)

2010-03-09 @ 16:20:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback