Jag gjorde något dumt...

Ja det kan man lugnt säga. Jag vet inte vad som flög i mig men jag ville bli blond igen. Och eftersom jag hade så fin kvalite på håret så övertalade jag mig själv att chansa. Tänkte att håret klarar ett par blekningar. Tjo hej, jag blonderade det igår och håret blev KNALLGULT!! Och då menar jag verkligen KNALLguuult!! Vill knappt visa mig, fick borst tänderna med släckt lampa igår för jag ville inte behöva se det :P. Hoppas att solen inte tittar fram idag, tills jag hittar en lösning på detta.

Vet inte om jag ska färga det ljusbrunt direkt? Eller om jag vågar blondera EN gång till och sen köra med silverschampo?? Någon som är hårkunnig som kan ge mig lite tips?

Kommentarer
Postat av: Betina

AaaawhNÄ! Haha, jag kan inte ha fel ;) Hahaha.Alltså, du talar med Fröken Blondering! Jag tror inte det är några problem att färga det igen. Jag har ju tusen ggr sämre hårkvalitée än du, och jag har aldrig lyckats bleka sönder (eller förstöra mitt) när jag blekt det tidigare. Och då talar vi om att bleka det 2-3ggr på två dagar för att jag fick för mig att färga det SVART (och nångång LILA, nångång RÖTT) och sedan ville återgå till hyperblondt.Blek och silverschamponera! ;)

2010-03-11 @ 08:07:05
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Betina

Wohoo, ajm the mastår åf lång kommentarer! :P

2010-03-11 @ 08:07:48
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Linda, mamma till lille Leon !

haha awe, det där är inte lätt!!

Men köp silvershampoo hos frisören, de tar bort gult!

Fick ett ryk en gång och färga mitt hår mörkt men ville snabbt ha tillbaka min blonda färg men blev som hos dej, då fick jag köpa sånt, hjälpte ganska bra! men håret blev ju förstört efter blekningen ;/

2010-03-11 @ 10:59:46
URL: http://liindatherese.blogg.se/
Postat av: Linda, mamma till lille Leon !

och sen ska man avfärga först har jag hört innan man bleker :s Ja blir säkert jättebra :)

2010-03-11 @ 11:00:45
URL: http://liindatherese.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Hmmmm nu undrar jag varför alla unga VILL vara blondiner? alla dom blondiner man läser om är dumma och det skämtas om dom.... färga du ditt hår ljusbrunt igen, det passar dig så fint :-)

2010-03-11 @ 11:16:12
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Hum inget ont men jag håller till fullo med svärmor ;) Och jag vil gärna inte säga VAD VAR DET JAG SA gumman ;) Men du det kommer att ordna sig :) Fråga din syster som suttit i samma sits :p Kram gumman, det kommer att lösa sig :)

2010-03-11 @ 11:22:06
Postat av: Betina

BLONDINER HAR ROLIGARE!!!! det är ett faktum ;)

2010-03-11 @ 13:53:06
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Amaranth

Det där hände mig i min ungdom när jag blekte håret lite för hårt en gång. Men jag behövde inte göra något, efter ett par dagar hade det kanariegula försvunnit och håret var bara blont igen. Men det var lagom kul att gå till skolan gulhårig... :-)

2010-03-11 @ 20:50:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback