Det rullar på...

Nu har jag målat Julias rum och lite mer än hälften av trappuppgången. Igår köpte Denis mer färg så vi kan måla det sista. Sen är det bara lister som fattas, och material att pryda skorstenen med. Sen är allt färdigt för att flytta in Julia i sitt eget rum.

Det är sååå skönt att renoveringen rullar på igen för det har i princip stått helt still ett tag nu. Jag vill bli klar med ovanvåningen så man kan hoppa på nästa projekt till sommaren. Men vad nästa projekt blir är vi inte riktigt säkra på än. Vi behöver både måla om huset, och börja på att göra ny toalett och hall så man slutligen kan riva ut köket och sätta in nytt!

Nu vill jag berätta lite om barnen för det var ett litet tag sen jag gjorde det känns det som. Julia har börjat äta gröt och mycket mer pureer. Det märks att hon inte blir mätt på ersättningen längre. Nu har hon även börjat äta lite småbitar av bröd och hon älskar det :). Sen är hon en väldigt morgonpigg liten tjej, glad är hon också så hon livar iallafall upp mitt väldigt morgontrötta humör. Hon är nästan som en klocka. Klockan 6 varje morgon ligger hon och sprattlar och gurglar i sängen. Men nu i 2 nätter i rad har jag kunnat ge henne nappen vid den tiden så har hon sovit vidare till kvart i 7 och 7. Så jag säger, fortsätt så Julia! ;)

               Julia i sitt babygym.                                  Julias nya vagn!

Julia söker kontakt var hon än är,
även om hon måste böja sig som
en banan för att kunna se en ;).


Colin är fortfarande som en liten svamp. Han suger in en massa ord just nu och vissa dagar pratar han flera meningar man inte visste att han kunde. Han är helt otrolig min lilla pojk. Väldigt smart på många sätt. Han är fortfarande inne i sin trots. Men jag tror också att han är ganska uttråkad för vi hittar inte på så mycket på vardagarna längre. Det är sååååå skönt nu när snön börjat försvinna och man har lättare för att gå ut igen och då finns det ju massor att sysselsätta honom med.

Colin är fortfarande helt otroligt gullig mot sin syster. Han busar med henne, kelar med henne, killar henne och skojjar med henne. Han vet när Julia är ledsen och när hon är glad och han bryr sig dessutom väldigt mycket om det. För när Julia skrattar, så skrattar han :). Men när hon är ledsen så sänker han rösten lite och säger "Juuuia Lessen". Igår försökte jag fånga ett jättefint ögonblick på film men lyckades inte så bra med det. Men de var såååå söta för de satt i var sin stol vid frukostbordet och Colin började leka pajas framför Julia. Han slängde armar och ben fram och tillbaka och skakade skojjsamt på huvudet och sa "blööö, blööö, blööö, Juuuia, Blöö, blö bebiseeeeen" Och som Julia skrattade, hon skratta så hon kikna. Sååå fruktansvärt gulligt!


Kommentarer
Postat av: Betina

Det ska bli jätteskoj att slutligen få se hur det kommer se ut där uppe :) Bra för Julia med ett eget rum oxå!Jag kan hjälpa till å måla om huset, har erbjudit mig förut och gör det igen :) Ni får helt enkelt bjuda hem asmkt folk, köpa färg, å penslar och bjuda på grillmat ;) Så löser sig den biffen! hihiNawh, underbara barn. Gud va det var längesen Samuel var så liten, helt sjukt va tiden går.

2010-03-23 @ 07:39:39
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Betina

JÄTTEROLIGT att du skriver oftare, längre och med fler bilder! Då vill man som läsare kommentera mera. Ond cirkel det där, när motivationen tryter till å skriva vill man ha fler kommentarer, men man vill inte kommentera när det inte skrivs något ;) hihi

2010-03-23 @ 08:52:03
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Dessie

Åh vad härligt det låter med hur gullig Colin är mot sin lillasyster :)

Kan hålla med Betty, om ni bjuder hem massa folk så kommer ni få huset ommålat i ett nafs ;)2010-03-23 @ 09:39:04
URL: http://dessieborgstrom.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Härliga barn ni har, och ja det kan vara många fördelar vid att få dom tät, dom får myyycket glädje utav varran

2010-03-23 @ 10:50:35
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback