Nya händelser och de senaste dagarna!

Nu har jag tappat bort bloggen några dagar igen. Men jag kan faktiskt erkänna att jag försökt skriva blogginlägg hela 3 gånger de dagarna men lyckades aldrig bli klar eftersom min lilla tjej inte låter mig sitta vid datorn allt för länge :P.

Vad har hänt och vad är nytt?

-Jag har gått ner 3 kg

-Julia har fått sin femte tand

-Julia har lärt sig klättra nästan överallt

-Colin har lärt sig säga "en liten stund" för att övertala mig om han vill nånting, t.ex. hoppa studsmatta ;)

-Colin har lärt sig att man kan försöka fjäska med pussar och kramar istället för att skrika för att få sin vilja fram

-Denis har lärt sig....ingenting tror jag ;). Han är samma gamla fiskenörd och finaste man och pappa :)

Härom dagen åkte Denis ner till sjön för att fiska som han brukar, och tog med sig Colin. Efter en stund så gick jag även ner med Julia i vagnen och jag fick också prova på att fiska lite :). Var verkligen längesen jag fiskade innan dess.

VARNING för suddiga mobilbilder!!!


Colin gick runt och klippte grädmattan med sin lilla gräsklippare och jagade mamma med sin bil ;)

Julia satt nöjd och glad i vagnen....en stund iaf ;)


Nu hör jag soppbilen utanför så nu vaknar nog Colin när som helst i panik (ja, han är livrädd för alla höga konstiga ljud). Varje gång han ska sova så säger han "glassbilen borta" och "motorcykeln borta" och så måste man bekräfta det för att han ska kunna somna i lugn och ro. Det är för att han hört ljudet från dem flera gånger när han sovit och fått panik för han inte vetat vad det var för nånting. Stackaren har fått men av glassbilen ;).

Kommentarer
Postat av: Betina

Va mysigt det såg ut när ni var ute och fiska :) Enda negativa med att vi är fotonördar är ju att varken du eller jag kommer med på bild särskillt ofta! :)Supergrattis till tre kilo! Va duktig du är!Nu är det inte lång tid kvar... bara lite slappe och lite sill å jordgubbar, sen är det dags :)

2010-06-16 @ 09:09:33
Postat av: Betina

Förresten så det med ljud och Colin. Sådär var Samuel också, jag blev sur vissa gånger för det var lagom roligt att han blev rädd för ALLT och började stortjuta. Gah. Bilar, leksaker som lät, telefonen, DUSCHEN!, höga ljud på tvn med mera - suck liksom!

2010-06-16 @ 09:10:53
Postat av: paulina♥

hejasn :) är allt bra med dig idag ?

kram

2010-06-16 @ 09:23:33
URL: http://paulinabladh.blogg.se/
Postat av: Kristina

Ha! Saga visste inte ens avv just det ljudet som glassbilen gör kom från glassbilen förrän i går när hennes farmor berättade det... Jag har ju undanhållit detta faktum för glassgalningen som hon är... Mindre kul dock att Colin är så rädd för alla dom ljuden. BTW, vi får träffas snart så Saga och Colin får leka :-)

2010-06-18 @ 00:38:10
URL: http://lovelymelovelyyou.blogg.se/vardagen

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback