Julia med 3-dagars feberI slutet av maj fick Julia helt plötsligt väldigt hög feber. Hennes framtänder där uppe hade precis börjat tränga igenom så jag trodde att febern berodde på det. Men febern pågick i 3 dygn och när den sedan försvann så dök det upp små små röda prickar på hela kroppen som sen försvann efter 2 dagar igen.

Stackaren hade fått 3-dagars feber och var riktigt dålig. Hon blev som ett helt annat barn. I vanliga fall är hon som en solstråle när hon vaknar. Men i en vecka skrek hon hysteriskt så fort hon vaknade när hon sovit, och hon ville knappt äta och gnällde för det mesta, hon skrek också på ett helt annat sätt än hon brukade. Jobbigt vad en sjukdom kan ställa till med. Men nu är hon tillbaka till sitt vanliga jag och kan leka för sig själv, äter bättre och vaknar som en solstråle :).

Hon har dessutom lärt sig lite nya saker. Hon kan klappa händerna när man säger till henne och hon kan ställa sig upp med hjälp av något att hålla i. Hon är jätterolig med gåstolen för hon kryper fram till den och tar tag i nedersta delen och drar sig mot den samtidigt som hon drar fram knäna och sen sitter hon upp på knä :)
Kommentarer
Postat av: Betina

Skönt att hon äntligen är tillbaka till sitt egna jag igen :)Värsta duktiga tjejen :))

2010-06-10 @ 10:11:51
Postat av: Svärmor

Lilla stackare... men skönt att det är över igen, i går var hon så glad och go :-))

2010-06-13 @ 21:24:24
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback