Torsdag

Jag har varit väldigt off i bloggen de senaste dagarna. Det har väl sina anledningar men det beror nog också på att det är väldigt glest i kommentarfronten just nu.
Ni är ju ändå ca 80-90 st som läser min blogg varje dag :) och jag känner kanske till 10 st av er, så för att pigga upp mig lite och hjälpa mig att komma igång och skriva oftare igen så skriv gärna en kommentar där du berättar vad du gillar med min blogg, och vad jag skulle kunna skriva mer om för att den ska bli ännu mer intressant? Hur hittade du min blogg? Och glöm inte att presentera din egen blogg, jag vill gärna ha fler bloggar att läsa :D.

Och sist men inte minst, ett STORT tack till er härliga människor som läser min blogg och följer mina tankar, min vardag och mina barns uppväxt :)


Kommentarer
Postat av: Betina

Jag heter Betina och jag läser din blogg! fniss :DIbland tryter skrivmotivationen lite extra tycker jag, men kommentarer piggar alltid upp :)Det är ju en mamma och fotoblogg, men jag vill gärna se FLEEEER foton ;)

2010-01-07 @ 14:47:20
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Veronica (Lupin84)

Har följts åt på familjeliv med våra september bebisar!

Gillar din blogg med underbara bilder ...!

2010-01-07 @ 16:15:05
URL: http://virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Madelene

Hej Caroline! Jag heter Madelene wyrtz, jag är gift med din mans bror, vet inte riktigt om vi har träffats, men jaaa, jag läser din blogg iaf... Jag hittade hit genom... hmm hemligt men det svider i baken på mig om jag inte läser, fast jag misstänker att du smygläser min blogg också för ibland ser jag någon caroline vara där inne och tassa runt.tingeling!

2010-01-07 @ 17:43:42
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Lizette

Jag minns inte hur jag hittade till din blogg, men jag tycker om ditt sätt att skriva.. Sen har jag ju aldrig träffat dina barn, men det är skoj att läsa om Colins hyss och hur snäll han är mot Julia.. Sen tar du ju så fina bilder, vi får ta och ses så vi kan ut och fota någonstans.. =)

2010-01-07 @ 18:42:24
URL: http://lizettesliv.blogg.se/
Postat av: Elinore

Jag älskar att läsa din blogg Carro ;) hihi

2010-01-07 @ 20:26:00
Postat av: Amaranth

Vi har ju följts åt i Familjeliv genom båda graviditeterna, så det är väldigt kul att läsa mer om hur ni har det eftersom vi har barn i samma ålder. Sen är jag väldigt dålig på att kommentera, jag vet, men jag ska skärpa mig! Skriver dock ingen egen blogg, tror inte jag skulle vara särskilt bra på att uppdatera.

2010-01-08 @ 00:57:15
Postat av: mantis

Hej! Jag läser din blogg och finner glädje att läsa om dina barns utveckling och särskilt Julias då vi har barn i samma ålder. Sedan är det kul att kika på alla dina fina bilder som du tar (gillar själv att fota med vår systemkamera). Vi har följts åt i septembertråden på Familjeliv. En styrkekram i allt det tråkiga som hänt med din väninna.

2010-01-08 @ 20:51:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback