Torsdag update (Tankar)

Just nu sitter jag och väntar på Denis. När han har kommit hem ska vi köra till blomsteraffären och köpa handbuketter till begravningen imorgon. Sen ska vi vidare till Familia. Jag blev jätteglad när Denis föreslog att vi kunde åka dit för det ska bli mysigt att få göra nånting med familjen, och speciellt tillsammans med Denis. Allt känns så fruktansvärt jobbigt inför imorgon.

Kan bara inte förstå att vi ska ta farväl av vår bästa vän. Älskade Lillan, vår Sara. Jag har aldrig sörjt någon på detta sätt, och känt sådan saknad. När man känner sån här stor sorg så känner jag mig som ett ledset litet barn som behöver sin mamma, fast i detta fallet är det Denis jag behöver. På begravningen ska Denis vara kistbärare. Han ska lägga henne på sina axlar för sista gången, det känns både hedrande och jobbigt på samma gång. Kommer också vara jobbigt att inte ha Denis vid min sida den stunden, men det kommer kännas speciellt att se honom bära kistan. Jag kommer iaf ha några vänner med mig som stöd, det känns skönt.

Jag är full med känslor, och just nu exploderar det, känns som jag skulle kunna störtgråta när som helst, men jag håller god mask in för barnen. Det här är väldigt tragiskt, men barnen ska inte behöva ta skada av det. Visst ska de ibland kunna se att man kan bli ledsen, det behöver de också lära sig, men de är fortfarande väldigt små och förstår inte så mycket, och det är inte bra för dem att se deras föräldrar bära på en sådan stor förtvivlan. Jag hoppas att allt kommer bli lättare efter begravningen.


Kommentarer
Postat av: Veronica (Lupin84)

Kramar om!

2010-01-07 @ 16:10:58
URL: http://virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Linda

Jag ska tänka på er i morron!!!

Kram Linda

2010-01-07 @ 19:21:59
Postat av: Ester

tänker på dig gumman och vet vad du går igenom! det kommer gå bra och kännas mycket bättre efteråt!! Många kramar

2010-01-07 @ 19:43:24
Postat av: Kristina

Jag förstår att du tycker det känns jobbigt inför morgondagen... Jag kände knappt Sara men känner ändå mkt inför morgondagen, så jag kan inte föreställa mig hur det känns för er som var nära och kära.

2010-01-07 @ 20:22:07
Postat av: kikki

nej men gud :/ vad hemskt och jobbigt :( lider med er!

2010-01-07 @ 20:29:54
URL: http://kikkiiii.blogg.se/
Postat av: karin.fogelberg

Hej Caroline!

Det är en svår situation ni är i just nu!

Tänker på er! Men att vara tillsammans med era vänner och finna tröst är en stor hjälp, kunna prata och ha tillit är en stor tröst och hjälp.

kramar Mormor och Morfar2010-01-07 @ 22:41:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback