Torsdag

Tack för alla era fina kommentarer :D. Och Tanya sa en väldigt klok sak. Att jag är väldigt lyckligt lottad, och det är jag verkligen, och det känner jag mig varje dag, Lyckligt lottad!

Jag har nog fått något förkylningsvirus i kroppen som inte riktigt vill bryta ut. Är så extremt trött så jag inte vet vart jag ska ta vägen. Jag har fått sova ganska bra på nätterna, men ändå var jag så extremt trött igår så jag skulle kunna ligga i sängen hela dagen, och jag vaknade med samma trötthet idag också. Lite läskigt egentligen för det känns som precis samma överhängande trötthet som man har i början av graviditeten (nej jag är inte gravid, jag är fullt skyddad ;))

Nu när jag tänker efter så har jag ju knappt varit utomhus de senaste dagarna. Börjar bli ganska trött på snön som gör att det blir svårt att komma fram med vagnen (har de bäst däcken man kan ha för snö men det hjälper ju inte när man inte kommer upp på trottoaren för att det ligger snövallar). Dessutom har det varit så kallt att det är jobbigt att vara ute, iaf för mig ;).

Så min trötthet är nog en kombination av bakomliggande virus och lite brist på frisk luft och motion.

På tal om motion så ska jag börja på Powerlift varje tisdagskväll med några vänner. Det ser jag mycket fram emot för nu är det verkligen dags att börja träna kroppen igen!

Kommentarer
Postat av: Svärmor

Det är altid roligt med kommetarer när man bloggar :-)

Tack för dina

Kram

2010-01-21 @ 13:29:15
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Betina

Åh så skoj med powerlift! Inte för att jag vet vad det är exakt (kände mig lite förvirrad trots att du försökte förklara sist jag frågade, haha) men det är skoj att komma igång med något. Jag ska börja på friskis med en klasskompis, för det är de enda som finns här i asmundtorp. Haha :)

2010-01-22 @ 06:42:54
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback