Tänder på G

Igår var Colin på lika hemskt trotsigt humör som i affären. Skillnaden nu var att vi var hemma iaf. Men det höll på hela dagen från och till och värst var på kvällen då han inte visste vad han ville. Han skulle sitta i stolen, men sen ville han gå ner, sen sitta i stolen och sen ner igen, till sist vägrade jag sätta honom i stolen igen eftersom jag insåg att det bara var en grej han gjorde för att styra mig. Och då blev han så rasande att han slängde sig på golvet och skrek och gick mellan mig och Denis och drog i våra händer och armar för att försöka övertala någon utav oss att sätta honom i stolen igen.

Jag upptäckte sen att han har ytterligare en tand i överkäken som är på väg ner och det är nog den som ställer till det väldigt mycket just nu. Så det är väl mest att försöka rida ut stormen och ge honom panodil när han har som mest ont. Inatt vaknade han och pep och skrek av smärta så vi fick ge honom panodil och sen sov han resten av natten.

Nu ska vi äta frukost och sen kommer mamma hit en runda så ska vi titta på en dopklänning som Julia ska ha på sitt dop som vi fått låna från göteborg. Jag tycker om när man kan låna dopklänningar som gått i släkten, det blir mer speciellt då :). Ska ringa prästen också och försöka boka ett datum i mitten av februari.

I eftermiddag ska jag få sola! Jag och en Filippa ska sola, och sen ska vi äta middag och kolla på film här hemma och ha en riktig liten tjejkväll för Denis och Colin ska till mamma och pappa och äta middag och basta. Så är jag kvar här med Julia, Filippa och hennes dotter Ida :).

Igår kom de sista tavlorna upp ovanför TV:n så nu är det precis som jag vill ha det där iaf. Nu är det bara resten av vardagsrummet kvar :p.


Kommentarer
Postat av: Svärmor

Ha en jättetrevlig tjejkväll :-))

2010-01-28 @ 14:07:45
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Amaranth

Åh, precis sådana utbrott fick N MASSOR av förut. Det började i somras och höll på i säkert ett halvår, och det var precis samma sak. Hon ville ha en sak, fick hon den så ville hon inte ha den, tog man bort den så ville hon ha den och så arbetade hon upp sig till världens utbrott. Hon kunde skrika över en timme och det var hur svårt som helst att lugna ner henne. Vi tyckte det fungerade bäst med att avleda, alltså helt ta bort henne ur situationen och försöka få hennes uppmärksamhet på något annat. För det hjälpte då rakt inte att bara prata lugnande och hålla om henne, hon bara spände sig och gallskrek, och kunde som sagt hålla på jättelänge. Hoppas ni kommer på något sätt som funkar bra med Colin också!

2010-01-28 @ 23:15:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback