Tacksam

Jag saknar Sara så det gör ont. Mår väldigt dåligt just nu som jag tidigare nämnt. Men misstolka mig inte. Jag är samtidigt otroligt tacksam för de jag har runt mig. Jag är lyckligt lottad som har en otroligt älskvärd man, och barnen är de jag lever för, sen har jag väldigt fina och underbara föräldrar och min goa syster, och sist men inte minst mina underbara vänner.

Att Sara förlorat sitt liv har öppnat mina ögon. Det har öppnat mina ögon för att ta vara på varje dag, varje stund. Att verkligen göra saker som jag trivs med att göra, att spendera tid med dem som får mig att må bra, och mindre tid med de som inte får mig att må så bra. Livet är för kort för att kastas bort. Och tyvärr kan man aldrig veta vilken dag som är den sista, så lev varje dag som om det vore den sista.

Nu ska man ju inte gå och tänka på att livet kan ta slut när som helst. Men man ska som sagt ta vara på livet. Fyll inte ditt liv med dagar, fyll dina dagar med LIV.

Kommentarer
Postat av: Mamma Annelie

Ååå så fint skrivet gumman, det är precis så det ska va :)

2010-01-14 @ 08:32:18
Postat av: a home far away

Bra skrivet, njut av livet, ta vara på varje sekund, kanske lättare sagt än gjort, jag vet, men en målsättning i varje fall...Ha en fin dag

Kram Gunilla i Singapore

2010-01-14 @ 10:23:46
URL: http://www.vitaanglar.blogspot.com
Postat av: Betina

Exakt, precis som Maddes väggord sa, exakt så ska man göra. Men hur lätt är det när allting går emot?Det är bara att försöka handskas med saknaden på sitt eget vis, och sen får tiden utvisa när man är redo att gå vidare :)

2010-01-14 @ 14:30:31
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback