Söndag

Helgen har varit smockfull med aktiviteter, glada människor, måleri och flytt ;).

I fredes var jag hemma hos Filippa och hjälpte henne att måla ett par fondväggar och ställa iordning i lilla Idas rum. Jag kom hem sent och var helt slutkörd i kroppen men det var skönt att ha fått göra någonting roligt. Somnade som en stock när jag lade mig och sov tills Julia väckte mig kl. 6, då hon fick en flaska och somnade om så sov vi till 9.
På morgonen åkte Denis och David (Filippas kille) ut med en fiskebåt och fiskade massa sill och torsk. De båda är lika tagna av det här med fiske ;).

Jag och Filippa tog hand om barnen, plockade undan och gjorde oss iordning för kvällen. Colin var på strålande humör som vanligt :).
När Denis kom hem blev det fiskrensning på diskbänken så då höll vi oss inne i vardagsrummet och lyssnade på musik. Jag gillar verkligen inte lukten av fiskrensning :P.

När allt var uppstädat och rent lagade vi tacos och njöt av en riktigt god och trevlig middag tillsammans. Colin ville ha nya omgångar med grönsaker på sin tallrik flera gånger och har nog aldrig ätit så mycket grönsaker innan tror jag ;).

Idag åkte vi hem till Filippa och David igen och hjälpte dem flytta. När vi kom dit var Colin redan ganska trött, och frågade helatiden efter nånstans att sätta sig ner "sitta" sa han. Sen fick han syn på Idas resesäng och sa "nanna", "sova". Så fick vi bädda iordning och lägga honom i Idas rum som var i princip färdiginrett. Så där sov han i ett par timmar medan vi ställde iordning massa annat i lägenheten.

Både Colin och Julia har lärt sig massor de senaste dagarna.
Julia har lärt sig att hålla sina fötter, eller lärt sig och lärt sig, hon har väl kunnat innan, men nu har hon blivit besatt av dem ;).
Colin lär sig en massa ord varje dag. Och han lär sig att berätta vad han vill med ord, istället för att skrika och dra som han gjorde väldigt mycket en viss period. Nu kan han också berätta vad han gjorde för 4 dagar sedan eller vad han skulle vilja göra. Idag så pratade han t.ex. om att han ville åka ut i husbilen med mormor och morfar "mommo, offa! bjum bjum"  och så en massa mummel emellan. Bjum Bjum är vad han kallar husbilen för ;).

Även en stund innan vi skulle åka till Filippa så berättade vi för Colin att vi skulle gå och klä på oss kläder och skor för sen ska vi åka till Filippa, så sa han "bilen, Lippa, Ida, Tjena!" haha, sååå söt, då berättade han att vi skulle åka bilen hem till Filippa, Ida och David (David får heta tjena eftersom han alltid säger det till Colin).

Julia är så härlig på skötbordet och ligger och blåser bubblor med munnen och leker med sina fötter. Tog ett par bilder på min lilla docka nu ikväll.
Kommentarer
Postat av: Betina

Oj va mkt ni haft för er! Kul med lite uppdatering igen, du låter liiite gladare ;)Jag älskar å klippa ut grejer sådär i bilder, blir häftig kontrast mellan svart/vit och färg :)

2010-01-17 @ 23:23:01
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback