Saknad

Jag har precis haft Elle på besök med sin lille son och igår och i söndags träffade vi Filippa och lilla Ida. Lagade mat hos dem och så. Jättemysigt. Det är så skönt att ha några att umgås med när man ständigt tänker på Sara. De stunder man är själv och inte har något att göra är fruktansvärda. Saknaden är så enorm så man aldrig skulle kunna föreställa sig det.

Jag trodde det skulle bli lättare efter begravningen men det känns bara jobbigare och jobbigare. För varje dag som går så inser man mer och mer att hon verkligen är borta. Allt påminner om henne och det ger mig både skratt och tårar många gånger om dagen.

Jag känner mig helt överfull av sorg och saknad så jag vill och behöver prata om det. Därför händer det ofta att jag försöker prata med Denis eftersom han delar samma sorg som mig. Men han mår sämre av att prata om det så det blir lite felvänt. Men igår så tipsade han mig om att skriva istället. Det gjorde jag alltid när jag var yngre och behövde få ut mina känslor. Då hade jag inga problem med det alls. Men nu är det svårt. Jag skrev flera rader igår, men suddade och satt och stirrade blankt på datorskärmen en bra stund innan jag kunde skriva vidare igen. Vet inte om det beror på att det var längesen jag skrev om känslor, eller för att det är så stora och jobbiga känslor som det handlar om nu. Som sagt så har jag aldrig känt sån här sorg innan.

Men efter en stund igår så släppte det och jag lyckades skriva en del. Egentligen var det tänkt som en dikt. Men det blev mer av det och jag tror jag ska försöka göra en låt av det. Jag tycker ju om att sjunga, men kan tyvärr inte spela något instrument så jag har svårt att komma på någon bra melodi och musik. Hoppas jag kan hitta någon som kan hjälpa mig med det sen.


Kommentarer
Postat av: Malin

Det bästa med att skriva för sig själv är att man inte behöver tänka på att nån annan kommer att tolka det fel. När jag skriver suddar jag aldrig, känslor är känslor oavsett hur det ser ut på pappret, och om det ser luddigt ut eller vad man ska säga så är det bara att fortsätta, för det blir bättre ju mer man skriver =) Tänker på dig! Kram

2010-01-12 @ 22:17:48
URL: http://skogsmamman.blogspot.com
Postat av: Svärmor

Det är jätteviktigt att bearbeta sorgen, försök skriv så mycket som möjligt eller prata med någon utanförstående, det kan vara svårt att dela med närstående med samma sorg. Kram

2010-01-13 @ 08:35:16
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: Lizette

Min kära sambo kan nog hjälpa dig musikmässigt. Han är ju musiker och skriver själv lite låtar, men det står lite still för honom nu vilket är synd. Det hade han nog gillat att få fixa med lite musik igen. =)

2010-01-16 @ 17:52:48
URL: http://lizettesliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback