Ngt man skulle fångat på bild

Nu trillade det in kommentarer och det tackar jag STORT för :D. Känns jättehärligt att få feedback, och inte minst ert fina stöd för vad vi går igenom just nu.

Nu till något positivare, eller positivt och positivt ska man väl egentligen inte kalla det, men lite komiskt iaf ;). Det går nästan inte att släppa Colin ur sikte längre, och speciellt inte när det är TYST, då är det verkligen något lurt på gång. I förmiddags hade jag fixat flaska till Julia och satt oss bekvämt i soffan för en mysig matstund medan Colin lekte så fint med sitt duplo på golvet.

Men bara någon minut senare försvann han ut i köket. Jaja, tänkte jag, han kommer väl tillbaka snart som han brukar göra. Efter en liten stund var det helt tyst där ute och jag ropade på honom, inget svar, och ingen Colin i sikte. Till slut fick jag ställa mig upp med Julia och flaska i famnen och kika ut i köket och där fick jag syn på en lycklig unge hängandes över bordet med en sked i handen och massa socker i munnen! "MMmmmm" sa han. "Hur mycket socker har du nu fått i dig?", frågade jag. "Mmmm" svarade han igen ;). haha, vilken liten skitunge.

Synd att jag hade både bebis och flaska i famnen annars hade jag snabbt fifflat fram kameran och fångat detta på bild ;).

Kommentarer
Postat av: Amaranth

Vilken busunge! Vi har det så bra att man ser in i köket från vardagsrummet, så man behöver aldrig fundera på vad N håller på med därinne.Hoppas allt går bra på begravningen i morgon och att du i och med det kan få ett slags avslut. Det kan bli lättare att bearbeta känslorna efteråt, är min erfarenhet iaf. Kram!

2010-01-08 @ 01:00:29
Postat av: Madelene

Hahaha snacka om sockerkick!Ja järnvärdet, fast nu mår jag skitbra är inte överdrivet trött, så för mig funkar det helt okej nu, men snart kommer det nog vända av sig själv igen ju närmare förlossningen kommer =)Tänker på er idag, kram!

2010-01-08 @ 09:04:39
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Betina

Hahahahaha härliga unge! :D

2010-01-08 @ 09:45:10
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Mormor Annelie

Haha, kan riktigt se det framför mig :)

2010-01-08 @ 15:41:58
Postat av: Kristina

Så har Saga med gjort hemma hos farmor :-) De är smarta de små liven!

2010-01-08 @ 19:43:46
Postat av: Elinore

Haha. Fick han sockerkick senare?

2010-01-08 @ 21:23:15
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Haha så söt han är! Socker är ju mums! Så han har haft ett riktigt sockerrus idag? : )Förresten jag har hittat mer kläder här hemma om du är intresserad. Hör av dig isåfall.

2010-01-08 @ 23:41:13
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback