Måndag

Här sitter jag nu själv och tar det lugnt. Colin sover. Denis gick precis upp och lade sig och Julia är hemma hos mamma och pappa. Det är första gången hon sover borta utan mig och det känns jättetryggt. En natt är inte så farligt och jag vet att hon har det superbra. Men jag saknar henne massor och kommer pussa sönder henne imorgon ;).

Tanken var att jag skulle åka till IKEA och köpa tavelramar imorgon och att Julia skulle få vara hos sin mormor så länge för att slippa vara med i alla affärer o.s.v. Men det ställdes in eftersom Filippa som skulle följa med kände sig lite krasslig, så vi tar det en annan dag. Men Julia hade redan åkt till sin mormor så hon får stanna där också :-).
Det är ju lite mysigt att mamma får ha Julia lite själv också eftersom Colin annars gärna tar all uppmärksamhet. Så nu kommer hon få uppleva Julia på ett annat sätt än hon gjort innan :). Är säker på att hon kommer tycka det är mysigt för Julia är helt underbar, precis som Colin :-).

Jag ser nu fram emot en härlig lååång natt och även sovmorgon, och en mysig lugn morgon och frukost med bara Colin :-). Det kan vara bra för honom att få helt egentid med mig också :). Även om jag varje dag försöker få en liten stund helt själv med Colin så är det ändå lite annorlunda när vi verkligen har huset för oss själva. Då kan han få hela sin mammas uppmärksamhet ;).

Min Riesenpåse tog just slut *Buhäää*. Det är bara sååå gott att koppla av framför TV:n/Datorn en stund på kvällen och njuta av "några" Riesen ;).


Kommentarer
Postat av: Denis

"Några" Riesen? hehe en hel påse kanske? du är för söt :D

2010-01-19 @ 05:38:50
Postat av: Emilie

Mysigt med lite egentid med Colin! :) Kan tänka mig att det är nått man måste försöka tänka på när man får ett till barn :P

2010-01-19 @ 11:25:37
URL: http://emilieasplund.blogg.se/
Postat av: Betina

Hehe skrattar åt Denis kommentar ;)Synd du inte kommer till Ikea, jag skulle oxå behöva komma dit å köpa tavelramar, då kunde vi shoppat tillsammans!Snart vill vi se fotona på era väggar :)

2010-01-19 @ 11:36:09
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Cattis - Mamma till Asha

första ggn din dotter sover borta? jag fruktar den natten..

2010-01-19 @ 13:11:11
URL: http://tuesillevir.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Tack för att jag fick rå om lillan. Hon har varit urmysig och endast vaknat 4 ggr i natt pga tappad napp ;) Men vi gick inte upp förrän 8:30 så det är helt ok :)

2010-01-19 @ 15:30:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback