Lördag

I helgen har vi fått undan lite mer av tvätt och grejjer. Och även fått upp en ny byrå i extrarummet som jag flyttat över Colins kläder till så Julia kunde få byrån under skötbordet och äntligen kunde man få det snyggt bland alla hennes kläder :).

Annars har vi tagit det lugnt idag, Oskar har varit här hela dagen och det har varit helmysigt. Denis, Colin och Oskar åkte pulka innan idag, och sedan blev det varm choklad och en film på det, vi alla var jättetrötta så det var skönt att ta det lugnt i soffan en stund.

Oskar ska vara hos oss var tredje helg ungeffär och han har blivit Colins stora idol :). Sist Oskar hade varit här så har Colin pratat mycket om honom och nu när han kom igen så har han varit helt överlycklig och vill knappt lämna honom en sekund. Ibland har man nästan fått slita bort honom och göra något annat med Colin så Oskar kan få lite andrum.

Så här såg det ut för en stund sen när Oskar försökte spela TV:spel, då ville ju Colin också försöka ;)Nu ska vi snart kolla på film, Jag Denis och Oskar :).

Kommentarer
Postat av: Betina

Nawh sötnosen, va stor han ser ut när han spelar tvspel :D hihi

2010-01-30 @ 20:51:22
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Mamma Annelie

Ser riktigt mysigt ut :)

2010-01-30 @ 22:46:14
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Hej! Jag har verkligen haft fullt upp med barnen och jobb. Är du fortfarande intresserad av kläderna? : )hör av dig så fixar jag ihop ett paket och väger det på posten såfort som möjligt.

2010-02-01 @ 21:11:39
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Hur är det med er förresten?

2010-02-01 @ 21:11:55
URL: http://freijasmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback