Brösten ska bort!

Eller ja...inte helt ;)

Jag har lääänge funderat på att göra en bröstförminskning. Men jag har väntat på att få de barn jag vill ha först eftersom jag ville kunna amma och för att brösten kan bli större igen efter en graviditet och så.

Nu har jag fått 2 barn som jag ville ha och nu var det dags att ta tag i det. Ringde till akademikliniken i malmö som verkade jättetrevliga och de hade vissa kriterier som skulle uppfyllas för att kunna få operationen betald av ladstinget. Bland annat att man ska vara normalviktig och att vardera bröst ska vara minst 800 ml. De tipsade mig om att mäta brösten i en plastskål som rymmer 800 ml och det gjorde jag och ett bröst fyllde ju en sån och mer därtill, så det kommer nog inte vara några problem att få det.

Så snart kommer jag få en tid för bedömning och sedan bokning o.s.v. Känner mig väldigt nervös eftersom jag är väldigt operationsrädd. Men samtidigt så känns det skönt att kunna få de gjort för jag kommer nog må så mycket bättre. Jag har ju väldigt ont i axlar och rygg och dessutom känns det ofta väldigt tungt att andas. Och så fort jag lyfter brösten blir det lättare att andas igen. Så det är nog bröstens storlek som ställer till det med tyngskänslan över bröstkorgen och lungorna.
Kommentarer
Postat av: Betina

gud va bra att du tar tag i det! :) Det kommer blir jättebra när du väl får de gjort. Dessutom är det ju vardagsoperationer för dem, så det är absolut ingen fara. Jag har en kompis som fått sina förminskade och hon är vääärldens gladaste idag :) ångrar sig inte en sekund! och alla ryggproblem har försvunnit :)

2010-01-28 @ 15:22:53
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Jenny

Skönt att du kommit så långt att du ska in på bedömning, måste kännas jätte skönt, kommer gå bra ska du se :)Passar på att önska en fin helg i förskott, kram Jenny

2010-01-28 @ 22:22:52
URL: http://jennyn.blogg.se/
Postat av: Tanya Rantala

bra kompis, nu blir ag glad för din skull. det kändes otroligt skönt när jag gjorde det, men tyvärr så har jag fått tillbaka dom pga graviditeten haha..

2010-01-31 @ 18:24:09
URL: http://tanurantala.blogspot.com
Postat av: Svärmor

Skönt att komma så langt, lycka till :-))

2010-02-01 @ 11:16:27
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback