Nu e vi hemma!

Nu e vi hemma efter en riktigt underbar semester! Jag tror jag har träningsvärk i varenda muskel i hela kroppen och blåmärken lite här och var. Lalandia har en rutschkana som man kan åka flera stycken samtidigt och där tävlade vi för fullt om att komma ner fortast och det resulterade i väldigt mycket ansträgning och slag lite här och var, haha, men roligt var det ;).

Colin fick för första gången vara inne på Monkey Tonky land där det fanns stora bollhav och en jättestor klätterborg med rutschkana. Det var en stor upplevelse för honom, och även för oss vuxna också om jag får säga det själv, det var både roligt och gav väldigt bra träning :).

Colin är som en liten papegoja nu. Han härmar allt man säger och det gjorde han till och med på Lalandia. Var det ett barn som ropade på ett annat barn så ropade Colin också det namnet för fullt. Och han snackade med alla han kunde se. Han är inte blyg för 5 öre, han kan verkligen prata med vem som helst och han har MYCKET att berätta ;).

Nu har jag MASSOR med bloggar att läsa och en del att ta igen så jag får uppdatera senare och bilder kommer när mamma har skickat över :).

Kommentarer
Postat av: Betina

Det syntest på Denis näsa hur roligt ni hade i den där kasebanan! :DNawh, verkligen på tiden att jag får träffa Colin igen, så jag har någon att babbla skit med, hihi!

2010-02-13 @ 19:04:31
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Välkommen hem. Skönt att höra att ni hade en trevlig tur. Hoppas verkligen inte du skadade knytnäven när Denis fick en gul/blå näsa :-))

2010-02-14 @ 17:45:33
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback