När man bara vill väl

Konflikter är aldrig roliga, och alla har olika syn på hur en konflikt ska lösas. Det var längesen jag hamnade i en konflikt med vänner, vilket jag gjort nu.

Jag har varit helt ärlig, försökt visa att jag lyssnar och både visat respekt och även moral, men blir bara ignorerad och bortskuffad. Den andra personens metod är att ignorera och vilja glömma allt genom att inte ens prata med mig. Har verkligen försökt med allt och blir fortfarande ignorerad. Tänker att nu är det dags att sluta bry mig, ändå gör jag inte det, men varför? Jo för att det inte känns bra, det känns inte bra att avsluta en konflikt på ett sånt här sätt. Att jag försöker ta kontakt och lösa det, men får inte ens något svar gör mig både arg och ledsen.

Vad gör man? Vad gör man när man både får höra att personen vill lägga detta bakom sig, men samtidigt visar att h*n inte gjort det genom att stöta bort en totalt? Jag tror inte att någon av oss kommer kunna glömma, genom att totalt bryta kontakten.

Kommentarer
Postat av: Carro - Bebis i magen ♥

Jag har varit med om samma sak.

Det hjälpte inte att prata med personen. För de hände inget mer sen. Den bara ignorerade mig.

Till slut orkade jag inte bry mig. Jag brydde mig för mycket och fööör länge.

Så nu bryr jag mig inte och de verkar inte personen i fråga göra heller, för den har inte hört av sig. Kommenterar bara på bloggen ibland, men då svarar jag inte! Tycker jag är konstigt :S att man kan kommentera där, men inte prata med varandra annars..

2010-02-05 @ 17:00:02
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Betina

Tråkigt när det blir sådär. Inte blir det lättare av att man ignorerar problemet iaf. Det enda som hjälper är att prata om det, för att få det ur världen. Och då får man kanske till och med enas om att vara oense. Hoppas det löser sig!

2010-02-06 @ 11:04:37
URL: http://betinahofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback