Magkatarr

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/628294/carolinehofer?claim=646bzgx9bbn">Följ min blogg med bloglovin</a>


På högstadiet började jag få magkatarr och hade problem med det hela skoltiden ända till jag tog studenten. Efter det har jag knappt märkt av det. Men nu har det kommit tillbaka, efter Saras olycka. Vissa dagar har jag så ont i magen att jag mår jätteilla.

Idag har varit en sån dag, med halsbränna och även mensvärk :(. Var tvungen att ta en värktabletten för mensvärkens skull men då blev magsmärtorna värre. Det är ju lite typiskt att det ena ska komma samtidigt som det andra.

Men samtidigt är jag glad, att jag mår bra större delen av dagarna nu, under mina graviditeter har jag ju mått jättedåligt fysiskt, men allt det är ju borta nu och jag har bara mensvärk ibland och magkatarr ibland.

Nu ska vi hem till mina föräldrar och äta mat och så kanske det blir bastu också :).


Kommentarer
Postat av: syrran

usch då! inte skoj med magkatarr..hoppas det går över snart..synd att vi inte kunde komma ikväll till mamma o dom. Men så är det när man har en sambo som alltid ska jobba sent..:Pha de fint

2010-02-04 @ 18:30:35
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Carro - Bebis i magen ♥

Hoppas de blir bättre ♥

Mysigt å basta :)

2010-02-05 @ 17:01:11
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/
Postat av: Lina - Mamma till Anabelle & gravid med nummer två

Jag kämpade också med magkatarr i många år innan jag blev gravid med dottern. Det är verkligen inte roligt! Hade ibland så ont i magen att jag inte kunde gå upp ur sängen =/ Nu kommer de bara tillbaka om jag stressar eller oroar mig väldigt mycket under en tid. Hoppas det blir bättre med din mage!

2010-02-06 @ 15:59:08
URL: http://linajohnsson.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback