Lördag

Igår, någon timme efter att jag skrivit inlägget. Hörde personen av sig och vi pratade igenom allt och det känns som att vi löst det hela. Nu har vi pratat iaf och bara det känns jätteskönt. Hoppas att vi kan prata snart igen och att man kommer kunna lägga det hela bakom sig och fokusera på det som ska hända, och inte det som hänt.

Nu ska jag snart gå och diska innan Ronni och Madde kommer hit med god mat. Så det blir lite mat, snack, kanske film och så hoppas jag att jag får mysa lite med Maddes bebismage för snart tittar bebisen ut :). De kommer bli så bra föräldrar. Ronni är Denis bror som är lika gammal som mig och han är så bra med barn trots att han är så ung för att bli pappa. Redan tidigt insåg man att han var barnkär. Madde är också otroligt bra med barn, ja tror att alla som känner dem kan se framför sig vilka bra föräldrar de kommer bli. Det ska bli så roligt att få träffa det lilla livet när hon är född. Det blir ju Colin och Julias andra kusin :).

Innan hade jag en kompis på besök med hennes dotter på snart 4 år. Så söt. Hon är så bebiskär och ville hjälpa till och var så gullig mot Julia.

Jag har så mycket att berätta men hinner inte riktigt skriva om det nu, men jag kan ju nämna det så jag kommer ihåg att skriva om det nästa gång, och det handlar om Julias dop och en planerad minisemester nästa vecka ;)Kommentarer
Postat av: Madelene

Vad fint skrivet av dig :-) Man blir ju så glad av att höra sånt!

Ronni somnade snabbt i bilen och sov hela vägen hem, haha! Kram

2010-02-07 @ 02:37:21
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback