Lalandia

Nu ska jag berätta om vår semesterplaner :). På tisdag ska vi åka till Lalandia i Danmark och bo i stuga tillsammans med mina föräldrar. Det här har vi gjort flera gånger innan och senast var när Colin var 6-7 månader. Det ska bli så roligt nu när han är så stor att han har glädje av det på riktigt.

Julia ska få stanna hos sin faster Betty som kommer ta så bra hand om henne. Jag vet att hon klarar sig utan mig, jag är dock mer osäker på om jag kommer klara mig utan henne i nästan 4 dagar. Men vi valde att låta henne stanna eftersom det är väldigt mycket runtomkring som händer när man är på ett så stort badhus och så ska vi göra lite annat på kvällarna och dagarna också för att aktivera Colin o.s.v. Det blir nog lite mycket för Julia. Dessutom kommer det bli mysigt att kunna ägna all sin tid åt Colin.

Jag ser iaf väldigt mycket fram emot denna minisemester, och det känns också som att den kommer i rättan tid efter en hel del tråkigheter och en kall och långdragen vinter så man kan få komma iväg och ha lite roligt och lägga tankarna på annat i några dagar :-).


Kommentarer
Postat av: filippa

Japps det gör ni helt rätt i , men jag och ida kommer sakna dej och barnen :/ Men ha det så roligt älskling du är värd de!!!!!!!!!!!!!!!

2010-02-07 @ 22:05:04
URL: http://lippandersson.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Ha nu en jättetrevlig tur :-)

Kram

2010-02-08 @ 22:06:59
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback