Jag hör inte hemma i köket

Här sitter jag nu och avnjuter en liten Baileys. Barnen sover (inklusive Denis som snarkar i soffan) och jag tar det lugnt en liten stund inann läggdags. Det händer så mycket på dagarna så det känns som att jag inte får så många stunder helt för mig själv och därför är det väldigt skönt när man väl får det :-).

Vi hade det jättetrevligt med Ronni och Madde, god mat och lite godis, men någon film blev det inte för vi lyckades inte få igång New Moon som vi ville se :(.

Sen har jag lyckats koka lite mat till Julia, potatis och morötter som jag kokt och mixat ihop i samma pure och frusit in i istärningskuber. Problemet är att jag egentligen inte hör hemma i köket. Jag klarar det när jag ska göra spagetti och köttfärssås, och pannkakor, men annars borde jag nog hålla mig borta för något annat misslyckas jag alltid med. T.o.m en sådan enkel sak som att koka potatis och morötter.

När vi satt och åt så frågade Madde "vad är det som luktar bränt?". Och så kommer vi på att jag glömt koket och att vattnet kokat bort helt och allt bränt fast i botten. Så jag fick börja om igen, men den gången lyckades jag iaf :). Nu hoppas jag bara att min lilla tös kommer gilla mammas mat för annars har jag kämpat i onödan :P.

Tidigare så har ju Julia vägrat öppna munnen för någon annan mat än flaska, men imorse fick hon smaka på katrinplommonpure och hon nästintill attackerade skeden med belåtenhet och gnällde efter mer när jag gett henne ett par skedar och blev arg på mig när jag inte ville ge henne mer för att hennes mage inte skulle få en chock.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback