Forma om kroppen

Ja nu e det dags! Nu ska jag ta tag i mitt osunda godisätande på vardagarna och motionera mera och snygga till kroppen lite :D.

Jag har velat göra detta flera gånger innan, men inte varit så starkt motiverad. Men NU är jag jättepeppad.

Så nu är det konditionsträning på cykel som gäller (eftersom jag nästan aldrig kommer ut på promenader nu när det är så kallt), och så är det powerlift på tisdagar, och inget sött eller snacks på vardagar. Maten tänker jag inte ändra så mycket på. Ska ju inte hårdbanta, utan bara leva lite sundare och jag tror att det räcker för att tappa ett par kilo och forma om kroppen lite :).

Helgen har varit helmysig. I lördes var Oskar här och stannade över natten. På söndagen följde han med oss till min syster där vi fikade, träffade lilla valpen Doris och Denis, Niklas och Oskar åkte snöskoter :).


Kommentarer
Postat av: Caroline - Mamma till Freija & Loke.

Okej ska göra det : )

2010-02-01 @ 21:22:13
URL: http://freijasmamma.blogg.se/
Postat av: syrran

ja det ska bli skoj att börja träna :)

vi ses där ikväll!!

2010-02-02 @ 09:25:18
URL: http://kiiida.blogg,se
Postat av: Amaranth

Känner igen det där, jag har också varit otroligt slapp sedan förlossningen, ätit snacks och godis i tid och otid, samtidigt som jag egentligen har velat komma igång och träna hur länge som helst. Men jag har inte haft samvete att lämna maken och båda barnen själva och tränat (hur galet som helst, eftersom jag vet att han klarar av det och jag är ju hemma med dem själv hela dagarna), och eftersom de inte somnar i vettig tid på kvällarna så har jag inte kunnat träna på kvällarna heller. Jag tycker det är försent att träna vid 22-23 helt enkelt... Så nu har jag bestämt mig att jag faktiskt ska träna på dagtid när maken har kommit hem från jobbet, så att jag kommer igång. Sen får jag väl försöka sluta med godisätandet i veckorna jag med. ;-)

2010-02-02 @ 17:33:14
Postat av: Betina

Heja Carro, friskt humör! :D

2010-02-02 @ 22:14:07
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Maria - Mamma till Kevin

Hej Caroline.

Såg en bild på dig i Filippa's bilder och man kan verkligen inte se att du fått två barn.

Du ser så ung och fräsch ut.. Men alltid kul att träna och bli nöjd själv =)

2010-02-02 @ 22:47:08
URL: http://jaghardenna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback