EL Scooter eller Brio Race?

Jag står nu och väljer mellan Emmaljunga scooter och Brio race. Emmaljungan är väldigt ombonad, rymlig och har nog ett bättre liggläge än racen, som jag förstått det. Och racen är mindre, smidigare, och snyggare! Jag har lääänge velat ha en riktigt snygg vagn och då hade jag lätt valt racen, men bekvämligheten är ju också väldigt viktig, att Julia ligger bekvämt i vagnen och jag vet inte riktigt hur det är med det i racen.

Ni som har/har haft en brio race. Vad tyckte ni om liggläget? Hur ombonad känns den och hur gammalt var ert barn när ni hade den?

    Emmaljunga scooter               VS                BRIO race

      

Kommentarer
Postat av: Betina

Humm.. jag håller med dig, racern är sååå mkt snyggare! Men den andra ser klart bekvämare ut!

2010-02-27 @ 14:02:19
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Madelene

Tror nog att scootern blir bättre för Julia :-) Som jag förstått det så är racen bättre för lite större barn, just eftersom liggläget och att den inte är lika stor rymlig och ombonad :-) Jag hade nog satsat på en scooter... förstår att det är svårt o bestämma sig, jag velade fram och tillbaka hela tiden, haha!

2010-02-27 @ 15:02:31
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Kristina

Hej! skrev ju på Fb att jag hade valt racen. Men nu när jag ser att den är till Julia så får jag ändra mig till scootern. Brio race är ju en sulky o tänkt för lite äldre barn. Måste nog kunna sitta rätt bra och så är det ju inte fullt liggläge på racen heller. Lycka till med valet :)

2010-02-28 @ 20:30:52
URL: http://omfamiljen.blogspot.com/
Postat av: mathilda..

emmeljungan tycker jag är mycket bättre.. jag har ju en själv och tycker den är jätte bra.den är lite mer bestantare tycker jag.

2010-03-04 @ 16:36:54
Postat av: Therese

Hej! Har u lyckats välja än? Står i valet o kvalet jag med. Men man blir ju lite osäker när scooter fick underkänt i Plus. Om du gjort ditt val, hur tänkte du?

2010-04-15 @ 12:42:59
Postat av: Elin

Vad blev det för vagn? :-)

2012-08-29 @ 21:21:43
URL: http://elingranath.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback