Alla hjärtans dag

Det är nog den vanligaste rubriken i folks bloggar idag ;). Men jag måste inte vara annorlunda, det är ju faktiskt alla hjärtans dag idag :).

Denis har inte fått någon speciellt av mig idag, förutom att han fick åka iväg och fiska under dagen som han inte gjort på länge, han har längtat sååå efter det. Det blir ju inte lika mycket fiske nu när sjörna är istäckta och många hamnar frusna, men han hade hittat en hamn att fiska vid idag :).

Jag fick världens finaste present av Denis. Ett halsband med Colin och Julias namn på, väldigt unikt och fint. Måste ta kort på det men har inte hunnit idag. Ni måste få se hur fint det är, jag bär det med stolthet :).

Av Filippa fick jag 2 jättefina halsband och ett kort med oss 2 på med en alla hjärtans dag hälsning :). Tack för det min älskade, älskade vän!

Annars har jag spenderat dagen med min fina vän Andrea. Hon har myst med barnen och Julia blev överlycklig när Andrea kom hit och tog upp henne och gosade med henne direkt :). Jag blir så glad när mina vänner visar så mycket glädje och kärlek för mina barn, det betyder mycket :).

Julia och Andrea


En jättehärlig bild på Julia även om den är väldigt suddig, hennes personlighet lyser verkligen igenom här :)


Nu ikväll åkte Jag och Andrea till Saras grav och la en ros, var sitt kort med några fina ord och tände ljus. Man tänker extra mycket på henne en dag som denna. Älskade Sara

Kommentarer
Postat av: Madelene

Vad fin hon är :-)jag fick också ett sådant halsband av ronni, fast inte med colin & julia förståss, haha! Dom är verkligen jättefina!

Kram

2010-02-15 @ 10:18:43
URL: http://madelenewyrtz.blogg.se/
Postat av: Svärmor

Vilken gullig une :-)

2010-02-15 @ 18:01:00
URL: http://heidihofer.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback