Sommar och Sol = Bloggtorka

Pratade precis med kära Betty och hon frågade när jag skulle uppdatera bloggen. Ja det kanske är dags nu tänkte jag :). Hon sa en bra förklaring till varför man inte är så bra på att hålla bloggen vid liv längre "sommar och sol= bloggtorka".

Så har det verkligen varit för min del de senaste veckorna. Jag har bara njutit fullt ut av att ha semester, kunna hitta på saker hela familjen och även bara ta det lugnt utan några måsten.

Sen har jag ju opererats :). Operationen gick jättebra och allt har läkt precis som det ska. Alla mina problem med ryggont o.s.v. försvann direkt efter operationen så det gjorde verkligen STOR nytta :).

Jag känner mig dessutom mycket smalare och lättare i kroppen, roligare att prova ut kläder och nu väntar jag bara på att det ska gå några veckor till så jag kan få köpa vilken BH jag vill :).

Efter operationen  har vi hunnit gå på dop, träffa släkt och vänner och även haft en liten mini-semester i Göteborg på 3 dagar. Vi passade på att gå på Liseberg men det var ingen jättestor hit. Jättemysigt att få komma ut med Denis och göra något kul, men åkbandet hade man inte behövt köpa för vi hann bara åka 4 åk på grund av de riktigt långa köerna. Känns inte så meningsfullt att stå nästan en timme i kö för att åka Kanonen i 1-2 minuter :P.

När dagen var slut kom vi hem med ett STORT paket Kex choklad, ett STORT paket Dumle, en vanlig påse med Daim och lite plopp och en liten nalle. När man inte orkade stå i kö fick man spela på chokladhjulen istället ;).

Här har vi ett par bilder på mina små när vi var på deras kusin Alice Dop 

Kommentarer
Postat av: Betina

Men gud! va avundsjuk jag blev nu. Jag vinner ALDRIG på chokladhjulen gråter :(Har ni varit iväg å badat nått? Barnen å Denis iaf? Du kan ju skvätta lite med fötterna :) hihi

2010-08-02 @ 17:00:30
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Massa gott godis =)

Härligt att du är nöjd med operationen!

2010-08-02 @ 22:44:41
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Frida

Gud vad kul att allt gick bra:)Det är en sån skön känsla när man väl hade gjort det!hur mycket tog dem väck på dig om jag får fråga?//Frida

2010-08-08 @ 20:49:36
Postat av: Caroline hofer

Frida: de tog bort strax över ett kilo. Egentligen skulle jag vilja veta hur många ml de tog bort eftersom de mätte brösten i ml innan operationen. Men nu efter operationen så fick jag veta hur många gram de tog bort, så det blev lite svårt att tänka sig hur mycket de tog bort i jämförelse med innan. Hur mycket tig de bort på dig?

2010-08-08 @ 22:57:14
URL: http://carolinehofer.blogg.se/
Postat av: Frida

Okej,dem tog bort lite över 1 kilo på mig också....och jag hade 70 H eller 75 G innan op,Och nu har jag 70 E eller 75 D.Men visst är dem super bra där?Fick du också stanna över en natt?har allt gått bra med dina stygn?jag hade lite otur,mina stygn gick ju upp så jag fick åka dit 2 ggr i veckan för jag fick lite inflammation också....Så nu ska jag på slutbedömning helt den 12 september tror jag att det var.Kram

2010-08-09 @ 21:20:54
Postat av: Caroline hofer

Precis som jag, jag hade också 70H innan operationen och nu har jag 70 DD ungeffär. Beror lite på vad man har för BH. Egentligen tycker jag att mina bröst ser ut som en B/C nu och det var det jag ville ha, men när jag skulle köpa min första bygelbh för ett par dagar sen fick det bli 70 DD för att det skulle bli bra.

Vad tråkigt att du fick så mycket problem med inflammation och stygnen.

Jag åkte hem redan 3 timmar efter operationen så jag stannade inte över natten.

Jag har haft en himla tur efter OP, inga problem med stygnen, inga infektioner och ärren var helt släta och fina efter bara 4-5 veckor. Nu har jag tejpen på för att de fortfarande är lite rosa på vissa ställen. Hur länge fick du tejpa?

2010-08-09 @ 22:37:24
URL: http://carolinehofer.blogg.se/
Postat av: Frida

jaha okej ja gud vad skönt:)att allt gick så bra för dig,men har du redan börjat få andvända bygel bh?det fick jag andvända först efter 6 månader.oj gud vad skönt att åka hem så snabbt,jag blev super dålig efter för jag tål typ inte narkosen,så jag fick stann 1,5 dygn.kunde inte äta och dricka bara kräktes :S jag fick tejpa mina i några månader men sen så slutade jag själv innan dem sa till för jag tålde inte tejpen,jag fick sår av tejpen.Men du i början tyckte jag att dem såg små ut men nu är dem precis perfekta..:) kul att allt gick så bra för dig.Kram

2010-08-09 @ 22:47:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback