Busfabriken

Julia sitter just nu och tittat på bananer i pyjamas. Kunde aldrig tro att ett barn i hennes ålder kunde bli så fängslad framför TV:n men bananer i pyjamas får henne att både lyssna och titta ganska länge :).

Colin är hemma hos moster Jessica och är nog väldigt trött och glad efter en dag på Busfabriken i Helsingborg :).

Det har verkligen varit en kanondag. Busfabriken är verkligen ett toppenställe. Både Colin och Julia har haft roligt och de hade alltid något att göra där :). Colin ville både leka i bollhaven, hoppa studsmatta, hoppa i hoppborgen och åka kana :). Julia älskade att klättra på de mjuka klossarna och kasta bollar i det lilla bollhavet :).

Det är väldigt svårt att fånga Colin på bild här hemma, och på busfabriken var det ännu svårare, han blev som en blå skugga eftersom han aldrig ville stå stilla ;). Julia var också lite svårfångad denna gången eftersom hon ville klättra överallt. Men ni får en liten titt på de små trollen iallafall :).Med oss hade vi också moster Jessica och barnens farmor med sällskap så vi hade riktigt trevligt hela gänget och alla var nog lika trötta när vi kom hem ;).

§


Kommentarer
Postat av: Svärmor

Tack för en kanon trevlig dag :-) jag bara måste dit och åka kana igen.

2010-08-03 @ 19:22:28
URL: http://heidihofer.blogg.se/
Postat av: syrran/moster

Ja det var riktigt skoj där inne :) tar gärna dit Colin igen o vi hade så mysigt här hemma sen på kvällen. ha de fint!

2010-08-04 @ 17:29:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback