Vårstädning = nya kläder :)

Igår vårstädade jag bland alla kläder och skor och efter det beställde jag lite nya kläder från Ellos som jag kan ha i vår/sommar :). Jag har väldigt dåligt med kläder som passar, och som passar den klädstil som jag gillar, både kroppsformen och modet har ju ändrats en del den sista tiden så det är dags att byta ut lite. Beställde iallafall 2 par shorts, 2 par linnen/tunikor och en fin och sval sommarklänning. Jag vågar inte köpa för mycket nu heller innan bröstförminskningen, men lite fick jag köpa iaf för det är ju ändå ett par månader kvar och det hinner ju bli många varma dagar innan dess :).

I eftermiddag ska vi in med barnen till BVC så ska Julia vägas och mätas och göra 8-månaders kontrollen. Hon har inte vägts sen hon var 5 månader så det ska bli väldigt intressant att se hur mycket hon vuxit. Det märks ju väldigt mycket på klädstorlekarna att hon gjort det iaf.

Sen kör vi vidare till mamma och pappa och äta mat och basta :). Ska bli mysigt att få komma hem till dem igen för det har blivit mer sällan den sista tiden och då saknar man dem så himla mycket :).

Kommentarer
Postat av: Betina

Va skoj :) jag vill oxå ha nya kläder, men det verkar inte lönt, för jag har ju massor, men är för tjock för det mesta. Haha :P

2010-04-27 @ 16:25:21
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Kul med nya kläder...=)

2010-04-27 @ 21:46:06
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback