Söndag

Helgen har varit supermysig. I fredags fick jag och Denis gå på Andréa's inflyttningsfest medans barnen sov hos sin mormor och morfar. Det är inte så ofta man lämnar bort båda barnen samtidigt och det var riktigt kul att få komma ut båda två och göra något tillsammans.

Jag tror att det är bra att man får klä upp sig lite ibland så man får uppleva den där gnistan man hade när man var nykära då man fixade till sig nästan varje gång man träffades :). Nu kan jag ärligt säga att jag faktiskt fortfarande tänker "åh vad snygg han e!!" och "vilken tur jag har som har en sån snygging" o.s.v. För det tycker jag verkligen. Många har svårt att tro att jag fortfarande har såna känslor för de brukar ju försvinna när man varit tillsammans länge säger de, men för mig är det inte så, nästan tvärtom. Jag blir mer och mer kär i honom och hans utseende ju mer tiden går :).

Igår fick vi en lång härlig sovmorgon så vi kunde vila upp oss lite efter en hård kväll/natt :). Sen kom mamma och lämnade barnen och det var såå mysigt att få krama om dem och Colin hade massor att berätta :). På eftermiddagen fick vi besök av Glen och Jenny och vi grillade kött och gjorde klyftpotatis och åt och kollade på film tillsammans.
En väldigt konstig film för den delen. "the box" hette den och Cameron Diaz spelar i den så man trodde att det skulle vara en bra film. Den var ju lite intressant emellanåt, men som sagt, väldigt konstig. Den handlar om en familj som får besök av en man som erbjuder dem väldigt mycket pengar om de trycker på en speciell knapp. Men om de trycker på knappen så vet de också att någon i världen som de inte känner kommer att dö. Så de fick välja mellan att låta bli och stå över pengarna och inte orsaka någons död, eller att trycka på knappen, få pengarna och låta någon dö...men allt ger ju konsekvenser. Mer berättar jag inte om du som läser skulle vilja se den :).


Om knappt en timme ska Denis iväg på fotbollsmatch och en timme efter det tänkte jag om det inte ösregnar ta mig dit med barnen och titta på. Det blir första gången som Colin får se sin pappa spela så vi får väl se hur han reagerar på det. Hoppas inte han får lust att springa ner på fotbollsplanen bara men det ska nog gå bra :).

 


Kommentarer
Postat av: Betina

Den filmen såg vi för en tid tillbaka, sämsta EVER!

2010-04-18 @ 18:27:06
Postat av: Angelica

TÄVLING! Du väljer priset själv, kika in !


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback