Lilltjejen börjar bli stor :)

Idag blev Julia 7 månader gammal :).

Det är nog lite uttjatat, men jag säger det igen, vart tar tiden vägen? Kan inte förstå. Det var ju inte längesen jag låg på BB med Colin, och nu sitter man här med en helt underbar, lite trotsig, men fortfarande alldeles UNDERBAR 2-åring som pratar för fullt, och en humoristisk, viljestark, lugn och trygg liten tjej med världens finaste leende och skratt :).

Vid matbordet innan idag satt Colin och började "fejkskratta" och det tog inte lång tid innan han drog med både mig och Denis och sedan Julia som viftade med armarna och skrattade så hon kikna, så satt vi hela familjen och skrattade för fullt för att vår fina Colin fick lust att skojja lite :). Jag älskar min familj, ÄLSKAR!!!

Julias nya steg i sin utveckling vid 7 månaders ålder var premiärlass i pottan :). Igår kissade hon för första gången, och idag gjorde hon både och :). Så nu blir det potträning för båda barnen till sommaren :).

 


(Ursäkta bildkvaliten, tagen med mobilkamera på kvällen)


Kommentarer
Postat av: Betina

Haha, han är så underbar lilleman! Jag skrattade bara jag läste om det :)Tycker ni gör helt rätt i det, det är ju alltid lättast att pott/toa träna barnen på sommaren :) och skulle olyckan va framme utan blöja en dag så är det åtminstone inte så mycket man behöver tvätta ;)

2010-04-09 @ 07:04:46
URL: http://betinahofer.blogg.se/
Postat av: Emilie

Grattis till lilltjejen! Gud vad tiden rusar iväg! :)

2010-04-09 @ 07:43:00
URL: http://emilieasplund.blogg.se/
Postat av: Veronica - mamma till Theo

Grattis... ja tiden går så fort...

2010-04-09 @ 10:41:21
URL: http://www.virresblogg.blogspot.com/
Postat av: Amaranth

Kul att det går bra med potträningen! Jag har också tänkt att ta tag i det på allvar i sommar, för N gillar egentligen inte alls att ha blöja på sig. Tyvärr gillar hon ännu mindre att sitta på pottan, så jag vet inte riktigt hur det ska gå... :-) Har inte testat så mycket med lillebror än, men han har bajsat ett par gånger på toan när jag har haft chansen att sätta honom där när man ser att det är på gång.

2010-04-09 @ 21:36:34
Postat av: syrran

awwe kan se det framför mig när hela familjen skrattar..låter helmysigt :)

O så roligt att det går så bra med potträningen!Hoppas vi hinner ses snart.massa kramar!

2010-04-10 @ 11:12:25
URL: http://kiiida.blogg.se/
Postat av: Jeanette

vilken söt liten tjej !

2010-04-12 @ 19:09:09
URL: http://principes.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback